Τα «Μυστικά» της «Αντιγόνης Λαζαρίδη»: Αθώα ή ένοχη;

Τι αποκαλύπτει η Στέλλα Παπαδημητρίο�� για την δίκη της;

Νέα «μυστικά» έρχονται στο φως στην Εδέμ με την έναρξη της δίκης για την πολύκροτη δολοφονία του Περικλή Χατζηβασιλείου.

Αθώα ή ένοχη η Αντιγόνη Λαζαρίδη; Η ίδια θα συνεχίσει να ισχυρίζεται πως είναι αθώα; «Εννοείται… Θα παραμείνει ακλόνητη σε αυτήν την θέση, γιατί όντως με αυτή την υπόθεση δεν έχει καμία εμπλοκή», αποκαλύπτει η Στέλλα Παπαδημητρίου στο «Έθνος».

Η Αντιγόνη θα αθωωθεί πάντως! «Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, θα παρουσιαστεί ένα συγκλονιστικό, αδιάσειστο στοιχείο, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει και φυσικά θα ανοίξει τον δρόμο για την αθώωσή της».

Η Στέλλα Παπαδημητρίου δικαιολογεί την «Αντιγόνη» λέγοντας ότι δεν είναι μια ραδιούργα γυναίκα, αλλά μια πληγωμένη γυναίκα, ενώ εξηγεί ότι ο «Στέφανος» δεν την μισεί και θα την βοηθήσει (με τις συμβουλές του) στην δίκη που έρχεται.

Τέλος, μας δίνει την δική της εκδοχή στο «γιατί ο κ��σμος αγαπάει τα Μυστικά»; «Ο κόσμος και αγαπάει το παραμύθι και το έχει ανάγκη. Και η «Εδέμ» είναι ένα σύγχρονο παραμύθι με πολλές αλήθειες από την καθημερινότητά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top