Γ. Λιάγκας: «Η Φαίη είναι υποχόνδρια»

«Στο σπίτι ζούμε αγκαλιά: Εγώ, η Φαίη και ένα Dettol»

Τίποτα δεν άφησε κρυφό ο Γώργος Λιάγκας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Και τι δεν είπε: Από το πώς γνωρίστηκαν με τη Φαίη και πόσο δυσκολεύτηκε ωσότου να «δέσει το γλυκό», μέχρι το πώς ζουν στο σπίτι τους, τι «ιδιοτροπίες» έχει η σύζυγος του και ποιος αποφασίζει στην οικογένεια!


Ο «χείμαρρος»-Λιάγκας δεν άντεξε και το είπε το «παραπονάκι» του: «Η Φαίη έχει φοβερό πρόβλημα. Είναι φοβερά υποχόνδρια. Και ένα σκουπιδάκι να δει, θα κάτσει να το μαζέψει. Στο σπίτι ζούμε αγκαλιά η Φαίη, εγώ και το Dettol». Και συνέχισε: «το σπίτι μυρίζει σαν χειρουργείο και φαντάσου δεν γέννησε ακόμα!».


Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι μπορεί το γενικό πρόσταγμα στο σπίτι να το έχει η Φαίη, αλλά τις σημαντικότερες οικονομικές αποφάσεις τις παίρνει εκείνος: «Η Φαίη δεν έχει καμία σχέση με τα λεφτά. Η μόνη σχέση που έχει μαζί τους είναι στο πως θα τα ξοδέψει όλα». Δηλαδή εκτός από «υποχόνδρια» την είπε εμμέσως πλην σαφώς ΚΑΙ σπάτ��λη!


Ωστόσο η πιο «πικάντικη» αποκάλυψη είναι το πόσο τον«δυσκόλεψε» η Φαίη στην αρχή της σχέσης τους: «Μετά από 2-3 μήνες “έδεσε το γλυκό”. Δεν φιληθήκαμε από την 1ηφορά». Και πώς να φιληθούν από την πρώτη φορά, αφού την πρώτη φορά που την κάλεσε σπίτι του είχε παραγγείλει σουβλάκια και μάλιστα με τζατζίκι όπως παραδέχτηκε ο ίδιος!


Παρ΄όλ ΄αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας δηλώνει «ευτυχισμένος» καθώς όπως λέει «η Φαίη είναι καλός άνθρωπος, είναι ένα παιδί και είμαστε μια χαρά».


Όσο για την εκπομπή ; δίνει τέλος στις φήμες που ήθελαν την Αργυρώ Μπαρμαρίγου να μετακομίζει στο «Πρωινό mou»:«Η Αργυρώ είναι φίλη μας αλλά έχουμε τον Βασίλη Καλλίδη».


Δείτε τις «πικάντικες» ��δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο»…

Πρώτη ανάρτηση: 03/ 12/ 2010 00:50

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top