Καλεσμένος στην εκπομπή του ο Κωστόπουλος!

Γιατί άλλαξε ρόλους με τον Καπουτζίδη;

Καλεσμένος στην εκπομπή του ο Κωστόπουλος!

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του Πέτρου Κωστόπουλου, αφού με το που ξεκίνησε η εκπομπή αντί να τους καλωσορίσει ο ίδιος, τους υποδέχτηκε ο… Γιώργος Καπουτζίδης!


«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε στην εκπομπή “Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο”, χωρίς τον Πέτρο Κωστόπουλο. Από εδώ και πέρα χωρίς τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο,τι έκανε έκανε, ο,τι είπε είπε, τελειώσαν τα καρό πουκάμισα, Big Brother δεν έβλεπε, πώς να αντέξουν κι αυτοί οι Γερμανοί; Τον τζάσανε! ‘Ηρθα λοιπόν εγώ να τον αντικαταστήσω μέχρι το τέλος της σεζόν και από του χρό��ου βλέπουμε», είπε από την καρέκλα του Πέτρου Κωστόπουλου, και λίγο αργότερα τον φώναξε να καθίσει στην θέση του καλεσμένου.


Μάλιστα του πήρε και συνέντευξη ρωτώντας τον με ποιους καλεσμένους πέρασε καλύτερα: «Με την Ναταλία, Ρέμο-Αρναούτογλου και με τον Σάκη» απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, που πήρε τα ηνία της εκπομπής στα χέρια του και η «κανονική» συνέντευξη ξεκίνησε.


O Γιώργος Καπουτζίδης, αποκάλυψε ότι είχε μια πολύ μοναχική εφηβεία που ήταν δική του επιλογή, «κολλημένος» μπροστά από μια τηλεόραση, ενώ μίλησε και για το «Just the Two Of Us», το οποίο όπως είπε «είχε την επιτυχία που θα ήθελα». Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι το αγαπημένο του ζευγάρι ήταν αυτό του Μιχάλη Μουρούτσου και της Τζόρτζια που ήθελε να κερδίσουν.Μοναδική στιγμή που τον στεναχώρησε ήταν η κόντρα Αθηναϊδος Νέγκα-Μαριάννας Πολυχρονίδη κατά τη διάρκεια της οποίας«Δεν πέρασα καθόλου καλά. Ήλπιζα ότι δεν θα γίνει».


Στο τέλος της συνέντευξης, πρωταγωνίστησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο σε μια παρωδία του «Νησιού», υποδυόμενος τον Γιώργη και ο Πέτρος Κωστόπουλος την Ελένη.


Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο…

Πρώτη ανάρτηση: 21/01/2011 01:05

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top