Ελένη Μενεγάκη εναντίον... Κατερίνας Καραβάτου!

Πώς σχολίασε την εμφάνιση της στην πρεμιέρα του Κρατερού;

Ελένη Μενεγάκη εναντίον... Κατερίνας Καραβάτου!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Ελένη Μενεγάκη για τις υποκριτικές ικανότητες του Κρατερού Κατσούλη. Με τα… χειρότερα λόγια όμως μίλησε για την εμφάνιση της αγαπημένης του και επίσης παρουσιάστρια στον Alpha, Κατερίνα Καραβάτου στην πρεμιέρα της ταινίας.

Η Ελένη και το πάνελ της σχολίαζαν τις εμφανίσεις των καλεσμένων στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κρατερού, στην οποία φυσικά ήταν και η Κατερίνα.

Όταν το θέμα έφτασε στο ζεύγος άρχισαν τα σχόλια… «Η Κατερίνα ήταν λίγο διαστημική», είπε η Χριστίνα Πολίτη. «Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το μακιγιάζ της», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη και άρχισε το… κους κους.

«Ε, Άρη εσύ τι πιστεύεις που είναι φίλη σου;», ρωτάει μετά από λίγο τον πανελίστα η Ελένη. Τι να πει και αυτός; «Ναι, όντως είναι λίγο σκοτεινό, θα την μαλώσω μετά», είπε και σιγά – σιγά πέρασαν και στον Κρατερό…

Εκεί το σχόλιο ανέλαβε ο Θ. Κουτσογιαννόπουλος. «Ο Κρατερός στην πρεμιέρα του είναι σαν να κατέβηκε από την μηχανή, για να ξανανέβει στην μηχανή», κάτι τέτοιο σχολίασε, υπονοώντας ότι ήταν πολύ casual, όμως η Χρ. Πολίτη έσπευσε να τον υπερασπιστεί. «Εντάξει, ναι, αλλά καλός ήταν. Ήταν και οι μπότες του καθαρές…»!

Πάλι καλά, που δεν τον είπαν και βρωμιάρη τον άνθρωπο… Όχι τίποτε άλλο, αλλά η Κατερίνα ήταν «κυρία» στο θέμα του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη. Σχεδόν δεν το «ακούμπησε» στην εκπομπή της και τώρα η παρουσιάστρια στην αμέσως προηγούμενη ζώνη… έτσι το ξεπληρώνει;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top