«Πόσο καθίκι είσαι» - Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου

«Μου έγραφαν να μη μείνω ποτέ έγκυος»

Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Όλα ξεκίνησαν όταν σχολίασαν το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από μία ανάρτηση στο Instagram με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.

Τούνη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τη μέρα που έμαθε το φύλο του μωρού της

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: «Στροφή και σε άλλο προφίλ»

Χρήστης του διαδικτύου, και μάλιστα γυναίκα, έγραψε συγκεκριμένα: «Θα του δείξετε και την τσόντα της μαμάς του όταν μεγαλώσει;».
«Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωπο αν μπορείς να τους πεις. Και είναι και γυναίκα» απάντησε ενοχλημένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιο φανερά εκνευρισμένη είπε: «Ρε, πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω, όπως χθες. Ρε, πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα;».

Στη συνέχεια, μίλησε για εκείνη και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν είπε ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε: «Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος… Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Στον εαυτό μου μιλάω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top