GNTM 5: Τα πρώτα πλάνα από το ID Catwalk - Ξεκινά η επόμενη φάση

Οι κριτές θα επιλέξουν τη 40άδα που θα πάει στο Bootcamp

Οι auditions ολοκληρώθηκαν και ήρθε η ώρα για το ID Catwalk. Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου είναι έτοιμοι να ξεχωρίσουν την τελική 40άδα.

Το «Breakfast@star» εξασφάλισε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του GNTM όπου είδαμε τους κριτές προετοιμάζονται για την επόμενη φάση του διαγωνισμού μόδας του Star.

Τάσος Σοφρωνίου

«Οι διαγωνιζόμενες φέτος είναι πιο ενημερωμένες, υποψιασμένες και επειδή φέτος ανοίξαμε το όριο ηλικίας και βλέπουμε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, πρέπει να μην κάνουν μόνο το celebrity, αλλά και μόδα», είπε ο Τάσος Σοφρωνίου στην Έλενα Γαλύφα.

Γιώργος Καράβας

Η fashion influencer του GNTM ζήτησε συμβουλές από τον Γιώργο Καράβα για το πώς θα διαχειριστεί τα κορίτσια σε αυτή τη φάση και ο Γιώργος αρκέστηκε να πει: «Σε πρώτη φάση είναι η στιγμή εκείνη που τα κορίτσια περιμένουν. Θα διαλέξουμε την τελική 40άδα που θα πάει στο Bootcamp. Οπότε καλείσαι να της εμψυχώσεις για να μπουν μέσα να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν την πρωτιά».

Βίκυ Καγιά

Ήρεμη, χαλαρή και έτοιμη για την επόμενη φάση είναι και η Βίκυ Καγιά. «Έχουμε πάρα πολύ ωραίο υλικό και περιμένω πώς και τι το ID Catwalk, επειδή θα δούμε την προσωπικότητα, αλλά και το προσωπικό στιλ».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top