Ρούλα Κορομηλά: «´Η ο Κανάκης ή εγώ»

Τί απαίτησε και πώς επανέφερε το θέμα «Διαμαντάκου»;

Ρούλα Κορομηλά: «´Η ο Κανάκης ή εγώ»

Θυμάστε που πριν από λίγες ημέρες οι Ράδιο Αρβύλα σχολίασαν – με τον δικό τους τρόπο – το τέλος του Big Brother και έλεγαν ότι τάχα στενοχωρήθηκαν που ολοκληρώθηκε το ριάλιτι του Alpha; Εκτός από όλους τους υπόλοιπους που το είδαν, το είδε και η Ρούλα Κορομηλά. Και όχι μόνο το είδε, αλλά «τα πήρε» και άσχημα κιόλας. Όποιος συντονίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι (13/02) στον ραδιοφωνικό σταθμό ράδιο 9 άκουσε την Ρούλα Κορομηλά μεταξύ σοβαρού και αστείου να ζητάει την... απόλυση του Αντώνη Κανάκη από τον διευθυντή του σταθμού στον οποίο συνυπάρχουν!

«Πάρτε μου τηλέφωνο τον διευθυντή του ραδιοφώνου… Με ακούει κανείς; Πάρτε μου τον Κο Κακλαμάνο τηλέφωνο! Έχεις τον Κανάκη στο ραδιόφωνο εδώ; Λοιπόν αποφάσισε: ή τον Κανάκη ή εμένα. Τον είδες προχθές τι έλεγε για μας; Αποφάσισε. Θα αποφασίσει ο Κακλαμάνος και θα μας πει. Δεν γίνεται δύο μεγάλοι μαζί. Όποιος λέει κάποια πράγματα για κάποιον άλλο και είναι άστοχο θα πρέπει να τοποθετηθεί», είπε εν εξάλλω η παρουσιάστρια.

Την Κυριακή το μεσημέρι όμως, η Ρούλα Κορομηλά τα θυμήθηκε… όλα, αφού έδωσε συνέχεια και στην κόντρα της με την Πόπη Διαμαντάκου, έχοντας σύμμαχο αυτή τη φορά τον Δήμο Βερύκιο. «Για το συγκεκριμένο σημείο που η κυρία Διαμαντάκου κάνει κριτική στη Ρούλα Κορομηλά είναι άδικη», της είπε ο Βερύκιος και η Ρούλα απάντησε: «Δεν κάνει κριτική μόνο στο συγκεκριμένο. Αυτή έχει κατέβει από τα ντράχαλα. Ξυπνάει το πρωί και λέει τώρα αρχίζουμε: Σήμερα θα ασχοληθούμε με την Κορομηλά!»

Ο διάλογος συνεχίστηκε με σχόλια του τύπου: «Είναι συντονισμένο νεροπίστολο», είπε ο Βερύκιος.

«Δεν είναι νεροπίστολο, άλλο πράγμα έχει μέσα, δεν ξέρω τι ακριβώς», απάντησε εκείνη.

Βερύκιος: «Αυτό είναι νεροπίστολο».

Κορομηλά: «Κύριε Βερύκιε εγώ σας σέβομαι, σας εκτιμώ, αλλά θεωρώ ότι την κάναμε αρκετά διάσημη. Ας ασχοληθεί και με κάποιον άλλο τώρα. Έγινε διάσημη. Όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτή. Τι άλλο να κάνω;»

Και μια και η κουβέντα από τις απολύσεις πέρασε στα νεροπίστολα, να σ��ς ενημερώσουμε ότι κάποια… «λύση» δεν βρέθηκε, απλά το βέβαιο είναι ότι οι κόντρες και οι παλιές και εκείνες που μόλις ξεκίνησαν θα κρατήσουν πολύ ακόμη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top