Διάσημος παρουσιαστής σταματά την εκπομπή του

Ανακοίνωσε ότι φέτος θα είναι η τελευταία του σεζόν

Διάσημος παρουσιαστής σταματά την εκπομπή του

Ένας από τους διασημότερους παρουσιαστές στην Γερμανία, ο Τόμας Γκότσαλκ, ανακοίνωσε ότι η φετινή είναι η τελευταία του τηλεοπτική σεζόν. Στο τέλος της άνοιξης θα ολοκληρώσει τον κύκλο της παρουσίασης της δημοφιλούς εκπομπής «Στοιχηματίζετε;», την οποία παρουσίαζει επί 25 χρόνια στον αέρα του κρατικού καναλιού ZDF.

Την απόφαση αυτή την έλαβε ο 60χρονος Γκότσαλκ μετά από το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην διάρκεια της εκπομπής του πριν λίγους μήνες, όταν ο 23χρονος φοιτητής Σάμιουελ Κοχ προσπάθησε να πηδήξει πάνω από αρκετά αυτοκίνητα με τεχνητή βοήθεια αλλά πέφτοντας χτύπησε στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να μείνει τετραπληγικός για την υπόλοιπη ζωή του.

«Έχασα, μετά από αυτό την καλή μου διάθεση και σταματώ» τόνισε ο Γκότσαλκ, μέσω της εκπομπής του. Πάντως, η διεύθυνση του καναλιού ZDF θα κάνει προσπάθεια να τον μεταπείσει και αν δεν τα καταφέρει, σκοπεύει να διατηρήσει την εκπομπή με άλλον παρουσιαστή, αφού παρά το επικίνδυνον, επιτυγχάνει τηλεθέαση πάνω από 11.000.000 τηλεθεατές κάθε εβδομάδα.

Στην εκπομπή διάφοροι παίκτες βάζουν στοιχήματα σχετικά με το να καταφέρουν διάφορα extreeκαι πολλές φορές άκρως επικίνδυνα, όπως αποδείχθηκε, πράγματα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top