Γεωργία Γεωργόνη: ”Δεν μου έχουν κάνει πρόταση γάμου ποτέ”

Τι αποκαλύπτει η Δάφνη για το σημερινό επεισόδιο

Γεωργία Γεωργόνη: ”Δεν μου έχουν κάνει πρόταση γάμου ποτέ”

Την Δάφνη από τα «Μυστικά της Εδέμ», είχαν καλεσμένη η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Η Γεωργία Γεωργόνη, μίλησε για τη ζωή της, τη συνεργασία της στην επιτυχημένη σειρά, αλλά και για το γάμο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο «Πρωινό μου», ότι έχει μια σοβαρή σχέση αλλά όπως είπε « δεν συζητάμε για γάμο. Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου». Η τηλεοπτική Δάφνη δεν είναι έτοιμη, όπως είπε, για ένα τέτοιο βήμα στη ζωή της.

«Αργότερα ναι θέλω να κάνω οικογένεια. Τώρα είμαι ευχαριστημένη με αυτά που κάνω… Θέλω να τα κάνω όλα τέλεια. Τώρα, δεν θα είχα το χρόνο που θα ήθελα να αφιερώσω σε ένα παιδί. Δεν χωράει τώρα στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτά που έχω και όταν κάποια στιγμή εστιάσω εκεί, θα γίνει και αυτό. Ούτε για γάμο σκέφτομαι», είπε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, υποστήριξε ότι είναι τόσο καλή η σχέση τους που «επικοινωνούν πλέον με τα μάτια».

Η ηθοποιός αποκάλυψε και τις εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο.

Η Δάφνη με την Νόρα υποψιάζονται ότι ο Νικόλας και ο Λουκάς κάτι κρύβουν όταν οι αγαπημένοι τους, ανακοινώνουν ότι θα πάνε να καθαρίσουν το παλιό σπίτι. Ο νους τους πάει στην… απιστία και μαζί με την Εύα εισβάλουν στο σπίτι.

Εκεί όμως τις περιμένει μια έκπληξη. Από το υπνοδωμάτιο κάνει την εμφάνιση της η Νταίζη και μένουν με το στόμα ορθάνοιχτο. Ο Λουκάς και ο Νικόλας αποκαλύπτουν ότι προσπαθούν να προστατεύσουν την Νταίζη για να μην την σκοτώσει ο Μπέλος….

Η συνέχεια επί της οθόνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top