Φερεντίνος: «Θα μιλήσω με τον “Θείο Λάτσιο”»

Τι λέει για το «κόψιμο» του Deal και το μέλλον του στον ΑΝΤ1

Φερεντίνος: «Θα μιλήσω με τον “Θείο Λάτσιο”»
«Έτσι είναι πλέον η δουλειά. Δεν κρατάει τίποτα όπως παλιά». Με αυτόν τον τρόπο σχολιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος τη διακοπή του «Deal», του οποίου το τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε στα μέσα του Μαρτίου.
Το κανάλι, αποφάσισε να διακόψει το τηλεπαιχνίδι που «έπαιζε» στις 7 το απόγευμα απέναντι από τα «Μυστικά της Εδέμ» με αποτέλεσμα τα νούμερα του να μην είναι τα αναμενόμενα: «Στις 6 το απόγευμα θα είχε άλλη “ασφάλεια” και “προστασία” η εκπομπή. Αλλά δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Θα ήταν πολυτέλεια να μπει εκείνη την ώρα», είπε στο περιοδικό «Hello» ο παρουσιαστής.

Η εξέλιξη αυτή πάντως φαίνεται πως δεν τον αιφνιδίασε και τόσο: «δεν είχα καμία ψευδαίσθηση. Ο σταθμός κινείται ανάλογα με την αγορά και με το τι συμβαίνει. Αυτό γίνεται τώρα. Θα συζητήσουμε άλλα πράγματα». Μάλιστα, διαψεύδει τις φήμες που ήθελαν τις σχέσεις του με τον ΑΝΤ1 να είναι σε «τεντωμένο σχοινί»: «Υπάρχει ξεκάθαρη και ειλικρινής επαφή με το σταθμό. Δεν αιφνιδιάζομαι. Ξέρω πως γίνονται αυτά τα πράγματα». Άλλωστε όπως λέει χαριτολογώντας, από το πολύ «κλάδεμα» που έπεσε φέτος «φουντώνουν τα “φυτά”»!
Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα έχει ραντεβού με τον «Θείο Λάτσιο», προκειμένου να «συζητήσουμε διάφορα πράγματα που έχει υπόψη του ή που σκέφτομαι και εγώ για την επόμενη περίοδο».

Μέχρι να δει τι θα κάνει στα επαγγελματικά του, έχει πάντα δίπλα του την οικογένεια του και την αγαπημένη του σύζυγο και ηθοποιό Σοφία Παυλίδου. Μιλώντας για τη σχέση τους λέει ότι «ο έρωτας πηγαινο-έρχεται και επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος». Οι δυο τους διασκεδάζουν πάρα πολύ και παρόλο που είναι διαφορετικοί σε πολλά πράγματα «μας ταιριάζει απόλυτα το ότι “τα ετερώνυμα έλκονται”. Είναι ο άνθρωπος μου!».

Εκτός πάντως από τη Σοφία, έχει και τα δυο του παι��ιά που όπως λέει τον άλλαξαν και έγινε πιο υπεύθυνος και συνεπής σε αρκετά πράγματα: «μου έμαθαν να βλέπω τα πράγματα γύρω μου με μια πιο νεανική, ζωντανή και αθώα ματιά».

Όνειρο του; να κάνει περισσότερα ταξίδια που τα χαρακτηρίζει «μάθημα ζωής» και να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο διαθέσιμο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top