Ποιος έκανε έξω φρενών την Ελεονώρα Μελέτη!

«Άκουσα ένα ζώο άντρα όρθιο να μιλάει για τα κιλά»

Ποιος έκανε έξω φρενών την Ελεονώρα Μελέτη!

Άστραψε και βρόντηξε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωϊ στην εκπομπή της, καθώς μετά την εμφάνισή της στο «dancing with the stars», δέχτηκε άσχημες κριτικές για τα κιλά της από παρουσιαστή και τηλεκριτικό.


Η παρουσιάστρια του Starείπε με έντονο ύφος, «άκουσα ένα ζώο άντρα όρθιο να μιλάει για τα κιλά μου», χωρίς όμως να αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα. Η Χριστίνα Λαμπίρη που σχολίασε το θέμα στην εκπομπή της φάνηκε πιο τολμηρή και είπε «με κάθε επιφύλαξη και απ ότι μου έχουν μεταφέρει οι συνεργάτες μου, τον Λιάγκα εννοούσε».


Φωτιές όμως άναψε και ένα άρθρο που ανέβηκε χθες στο site της τ��λεκριτικού Ντέπυς Γκολεμά, χλευαστικό για τα κιλά των συμμετεχόντων στο dancing για το οποίο ήδη σας ενημέρωσε το star.gr, χθες. Ούτε αυτό όμως το άφησε ασχολίαστο η Ελεονώρα και φανερά εκνευρισμένη είπε «υπάρχουν γυμνασμένα σώμα που έχουν μύες και υπάρχουν και άλλα που είναι μόνο λίπος» επίσης είπε «υπάρχουν διπλές παπα*ες και υπάρχουν και πολλαπλές παπα*ες».


Πάντως η Ντέπυ Γκολεμά που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή superstarείπε ότι δεν έγραψε η ίδια το άρθρο αλλά συνάδελφός της, στο siteστο οποίο είναι διευθύντρια και εκ της θέσεως της δεν θα ήταν δυνατόν να το λογοκρίνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top