Αυτοί είναι οι... επίσημοι διαγωνιζόμενοι του «Dancing»

Μάθετε ποιοι είναι στην λίστα

Αυτοί είναι οι... επίσημοι διαγωνιζόμενοι του «Dancing»

Από 12 σε 14 αυξάνονται τα ζευγάρια που θα χορέψουν στο «Dancing with the stars», ενώ η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως παρτενέρ της θα είναι... ο χορευτής που πέρυσι ήταν με την Ευγενία Μανωλίδου!

Οι διαγωνιζόμενοι, που ήδη έχουν υπογράψει με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι οι Αργύρης Αγγέλου, Γιώργος Χρανιώτης, Κώστας Μαρτάκης, Ελεονώρα Μελέτη, Ναταλία Δραγούμη, ενώ σχεδόν σίγουρη είναι η συμμετοχή της Γωγώς Μαστροκώστα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαγωνιζόμενοι θα είναι έξι άνδρες και οκτώ γυναίκες, ενώ υπολείπονται ακόμα πέντε άτομα για να ολοκληρωθεί η λί��τα.

Από τον χώρο του αθλητισμού δεν έχουν ακόμα επιλέξει άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στενό μαρκάρισμα δέχεται ο Νίκος Γαλακτερός.

Παρόλο που η έναρξη του show πήρε παράταση μέχρι τις 20 Μαρτίου, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να επιλεχθούν το συντομότερο για να ξεκινήσουν πρόβες.

Κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη μαρτύρησε πως θα χορέψει μαζί με τον Ηλία, τον παρτενέρ της Ευγενίας Μανωλίδου, που πέρυσι έφτασαν μέχρι τον τελικό αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν!

πρώτη ανάρτηση: 10-03-11, 10:22

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top