Καλή η πρεμιέρα στο ριάλιτι με επώνυμες του ΑΝΤ1

Τι έγινε στο «Real Housewives of Athens»

Καλή η πρεμιέρα στο ριάλιτι με επώνυμες του ΑΝΤ1

Ικανοποιητικά ποσοστά σημείωσε το νέο real life πρόγραμμα του ΑΝΤ1 «The Real Housewives of Athens», που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής. Οι έξι επώνυμες κυρίες έβγαλαν τα εσώψυχά τους στην κάμερα, δίχως να λείψει και το ολίγον τι...ξεκατίνιασμα.

Σύμφωνα με την AGB, το «Real Housewives» έκανε περίπου 14% στο σύνολο και 17% στα νεανικά κοινά.

Ιωάννα Σουλιώτη, Αννίτα Ναθαναήλ, Χριστίνα Παππά, Ορθούλα Παπαδάκου, Φώφη Μαστροκώστα και Τζο Σατρατζέμη φρόντισαν να δείξουν σε όλους μας τι... ζόρια τραβάνε οι επώνυμες.

Διατροφή με σαλατούλες, μποτοξάκια, ψώνια, κοσμικές έξοδοι και φωτογραφήσεις, αλλά και... προσωπικές περιπέτειες με συντρόφους και οικογένεια είχε το μενού, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι μίνι διακοπές των πρωταγωνιστριών στην Μύκονο. Πόση ώρα να αντέξεις να βλέπεις ηλιοθεραπεία και βουτιές στην πισίνα, clubbing και μάσα σε glamorous εστιατόρια;

«Παραλίγο να σκότωνα μία από τις Real Housewives», εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η Χριστίνα Παππά και συνέχισε: «μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκα, αλλά παραλίγο... Ειλικρινά όμως θα την σκότωνα και της το είπα. Ευτυχώς έφυγε αλλιώς θα την σκότωνα. Δεν την βλέπω και στρίβει το μάτι, αλλά δεν μπορώ να είμαι όπως ήμουν».

Από το πρώτο επεισόδιο, πάντως, καταλάβαμε γιατί τόσος θυμός και κόντρα: «εκρηκτικές» προσωπικότητες και οι 6, δύσκολος ο ανταγωνισμός για το ποιά είναι η πιο λαμπερή και πιο επιτυχημένη...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top