«Κουφή» απάντηση Αρώνη για την κριτική που δέχεται

«Μπορεί να λένε ότι ήταν βαρετή βραδιά αλλά δεν την είδα»

«Κουφή» απάντηση Αρώνη για την κριτική που δέχεται
Την ώρα που σε κανάλια, sites και blogs οι αρνητικές κριτικές για τον χθεσινό τελικό και την παρουσίαση της Λένας Αρώνη πέφτουν «βροχή», η παρουσιάστρια της Κρατικής Τηλεόρασης απαντά και… μας κουφαίνει: «μπορεί να λένε ότι ήταν βαρετή βραδιά αλλά δεν την είδα, τι να έκανα».

Τι κι αν λένε ότι η βραδιά ήταν υποτονική, βαρετή, άνευρη και άρυθμη; και ότι η ίδια δεν "το είχε" και ήταν χαμένη μέσα σε όλο αυτό; τη Λένα Αρώνη δεν την νοιάζει: «Το τι θα πουν για μένα εξα��τάται ποιος και γιατί θα το πει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κρίνω το αποτέλεσμα». Άλλωστε όπως λέει «είμαι πολύ μέσα σε αυτό. Το υποκείμενο αυτής της ιστορίας. Με ενδιαφέρει πολύ η ουσία».

Στην αρχή της βραδιάς παραδέχτηκε ότι είχε πολύ άγχος, ενώ τον μήνα της Eurovision θα τον θυμάται για πάντα: «Ήταν ένας ιδιαίτερος μήνας για μένα».

Αποφεύγοντας να αποκαλύψει ποιο τραγούδι ήθελε να κερδίσει, είπε πως το «Watch my Dance» του Λούκα Γιώρκα (που κέρδισε και το «εισιτήριο» για τον τελικό), «Ήταν από τ΄αγαπημένα μου. Μου άρεσε ο ελληνικός στίχος και η μουσική που είναι ελληνικό στίγμα (τα "ελληνικά" είναι της Λένας Αρώνη). Αν θα τα πάει καλά, δεν με αφορά».

Όσο για την φτωχή παραγωγή της ΕΡΤ και την ένδοια που βιώσαμε χθες βράδυ σε πλατό, σκηνικά, φωτισμό και ήχο; «δεν είναι χρονιά για να γίνουν υπερπαραγωγές. Δεν ήταν μόνο η οικονομική παράμετρος, ήταν μια επιλογή της κεντρικής διοίκησης της ΕΡΤ, να πάμε στην ουσία της ιστορίας που είναι η μουσική χωρίς στολίδια και φτιασίδια».

Δείτε τι δήλωσε η Λένα Αρώνη στην εκπομπή «Κους Κους το μεσημέρι»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top