Έτοιμη για την αυριανή μεσημεριανή πρεμιέρα η Μελέτη

Τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη και τα προσωπικά της

Έτοιμη για την αυριανή μεσημεριανή πρεμιέρα η Μελέτη
«Είναι μόνο μια αλλαγή στην ώρα», λέει η Ελεονώρα Μελέτη, που από αύριο, Τρίτη, θα είναι στις οθόνες μας στις 13:00! Παράλληλα, η παρουσιάστρια του Star μιλά για την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία θα είναι πλέον «απένατι», αλλά και τα προσωπικά της.

Οι αλλαγές δεν φαίνεται να τρομάζουν την Ελεονώρα: «Ειλικρινά δεν νιώθω κάτι το ιδιαίτερο, αυτό το γεγονός δεν το έχω επεξεργαστεί καθόλου μέσα μου. Ότι κάναμε το πρωί θα κάνουμε και τώρα, αλλά στις 13:00», λέει η παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως η δουλειά θα γίνεται ακόμα πιο δημιουργικά, καθώς το team της εκπομπής θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του.

«Δεν κάνω κάτι ριψοκίνδυνο για να φοβηθώ και δεν μου αρέσει γενικά να φοβάμαι στη ζωή μου. Εγώ, πάντως, θα θεωρήσω πως φέτος κρίνομαι για την πρωινή ζώνη. Όταν από τους εννέα τηλεοπτικούς μήνες έχεις φάει τους επτά στην πρωινή ζώνη, δεν μπορείς να μετρηθείς για τους τελευταίους δύο μήνες μιας σεζόν που τρέχει για όλους», αναφέρει όταν την ρωτούν για την Ελένη Μενεγάκη και δεν κρύβει πως η εκπομπή της της αρέσει πολύ, ενώ τονίζει πως και στο παρελθόν είχαν εκπομπή την ίδια ώρα.

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω οικογένεια…»

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η όμορφη παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως είναι μόνη αυτή την περίοδο: «απολαμβάνω πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει, όπως το να μένω μόνη μου στο σπίτι, να βλέπω τους φίλους μου και να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Είναι συνειδητή αυτή η απόφαση μου να μη θέλω σχέση τώρα. Όταν είμαι μόνη μου συνήθως δεν το δηλώνω, αποφεύγω να απαντάω. Δυστυχώς πολλές φορές μου χρεώνουν πρόσωπα και καταστάσεις που δεν υφίστανται».

«Έχω ζήσει αρκετούς μεγάλους έρωτες οπότε δεν ζω με το άγχος να ζήσω έναν ακόμη. Ανήκω στις τυχερές που έχουν νιώσει αυτό το συναίσθημα παραπάνω από μια φορά. Επίσης, είμαι από τις γυναίκες που δεν ορίζονται μέσα από τους μεγάλους έρωτες. Δεν είμαι ευτυχισμένη επειδή ντε και καλά είμαι ερωτευμένη. Χτίζω την ευτυχία μου γύρω από άλλα πράγματα και αυτό είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Δηλαδή, όλα είναι πιο ωραία όταν είσαι ερωτευμένη, αλλά αν δεν είσαι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέχει τίποτα καλό στη ζωή σου! Φυσικά, υποσυνείδητα όλοι οι άνθρωποι ψάχνουμε τον έρωτα. Αυτό δεν είναι και το φυσιολογικό;», συνεχίζει.

Όσο για το αν φαντάζεται τον εαυτό της να κάνει οικογένεια;
«Αν το είχα φανταστεί, θα το είχα κάνει. Μου δόθηκε η ευκαιρία πάνω από μία φορά να κάνω οικογένεια, αλλά δεν την έκανα, που σημαίνει πως είναι για λίγο αργότερα αυτά τα σχέδια ή δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες για να πραγματοποιηθούν. Ίσως αργότερα… Θα δείξει η νεκροψία!», είναι η απάντηση της Ελεονώρας!


Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της «Μεσημεριανής Μελέτης»Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top