Το καπέλο πήγε σύννεφο στις πρωινές εκπομπές... λόγω περίστασης

Τι «ντύθηκαν» οι παρουσιαστές για τον γάμο;

Το καπέλο πήγε σύννεφο στις πρωινές εκπομπές... λόγω περίστασης

Στο πνεύμα του πριγκιπικού γάμου μπήκαν από το πρωί οι τηλεοπτικές εκπομπές. Κάποιες μάλιστα… παραμπήκαν, αφού οι παρουσιαστές εμφανίστηκαν με καπέλα και επίσημα ενδύματα, λες και είναι οι ίδιοι προσκεκλημένοι στον γάμο!


Πρωί – πρωί οι πανελίστες του Γ. Λιάγκα, Τάσος Θεοδώρου και Σάσα Σταμάτη φόρεσαν φράκο και ταγιέρ με καπέλο αντίστοιχα, ενώ μιλούσαν σπαστά ελληνικά υποδυόμενοι τους καλεσμένους του π��ιγκιπικού ζεύγους.


Μετά από λίγο με καπέλο, στο πλάι παρακαλώ τύπου φτερό, εμφανίστηκε η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία δεν θα μπορούσε να φοράει κάτι άλλο ως μελλοντολόγος – αστρολόγος του ζευγαριού. Αν σας ενδιαφέρει και η πρόβλεψη της, δεν είναι καλά τα πράγματα. Η Κάθριν είναι πιο… καπάτσα, ενώ ο Γουίλιαμ πιο ευαίσθητος με αποτέλεσμα να τον κάνει ότι θέλει.


Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα, πάμε πίσω… Στο κλίμα μπήκε και η παρέα του «Κους Κους». Ο Δημήτρης Παπανώτας εμφανίστηκε ντυμένος… βασιλιάς (!), ενώ η Κατερίνα Καραβάτου προτίμησε ένα φόρεμα τύπου ‘80s να το συνοδεύσει με το τεράστιο μπλε σκούρο καπέλο της. Από το όλο στυλ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η Ρούλα Χάμου, η οποία ούτως ή άλλως έχει αδυναμία στα καπέλα. Για την περίπτωση επέλεξε μια κόκκινη καπελαδούρα την οποία συνόδευσε με ιδίου χρώματος βεντάλια.


Δείτε τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top