O Λευτέρης Λαζάρου απαντά στις κριτικές για το ”Μaster Chef Junior”

”H μαγειρική δεν είναι πιο επικίνδυνη από το καράτε”

O Λευτέρης Λαζάρου απαντά στις κριτικές για το ”Μaster Chef Junior”

Ο Λευτέρης Λαζάρου, σε μία συνέντευξη-ποταμό στον «Ελεύθερο Τύπο», μιλά για όλα και για το πολυσυζητημένο “Master Chef Junior”, που θα έχει ρόλο κριτή.

Ο διακεκριμένος σεφ λέει ότι δεν το θεωρεί δύσκολο που συμμετέχουν παιδιά στη μαγειρική και σίγουρα δεν είναι πιο επικίνδυνο από το να μαθαίνουν καράτε ή άλλες πολεμικές τέχνες. Όπως λέει, θα έστελνε τα παιδιά του σε ριάλιτι μαγειρικής, αν το ήθελαν και θα τους έκανε φροντιστήριο.

Θεωρεί την Ευγενία Μανωλίδου πολύ καλή επαγγελματία και σκληρή στη δουλειά της, ενώ τις καλύτερες εντυπώσεις έχει σχηματίσει, μέχρι στιγμής και για τη Μαρία Μπεκατώρου. Όσο για τους άλλους δύο κριτές, λέει ότι είναι εξαιρετικοί φίλοι και αν ο Σκαρμούτσος είναι το φανερό πειραχτήρι, ο ίδιος είναι ο «κρυφός».

Ο Λευτέρης Λαζάρου, θεωρείται από τους καλύτερους σεφ στην Ελλάδα και όπως λέει τα παιχνίδια μαγειρικής ξαναέβαλαν την οικογένεια στο τραπέζι. Και επειδή η κρίση δεν κάνει… διακρίσεις έχει κάνει και τις απαραίτητες αλλαγές στο εστιατόριό του. «Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αστακό», λέει γελώντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top