60.000 ευρώ για μια - τηλεοπτική - θέση στον γάμο William-Kate

Το Star στον γάμο της χρονιάς

60.000 ευρώ για μια - τηλεοπτική - θέση στον γάμο William-Kate

«Μάχη» δίνουν τα τηλεοπτικά συνεργεία στο Λονδίνο για να έχουν έστω και ένα πλάνο από τον γάμο της χρονιάς. Περισσότεροι από 10.000 δημοσιογράφοι βρίσκονται ήδη στην Βρετανική πρωτεύουσα, συνοδευόμενοι από το απαραίτητο τεχνικό επιτελείο τους. Εάν ο κάθε δημοσιογράφος έχει μαζί του τουλάχιστον έναν τεχνικό, σκτεφτείτε για τί αριθμό εκπροσώπων του Τύπου μιλάμε!

Λιγότερες από 24 ώρες χωρίζουν την Kate και τον William από την στιγμή που θα παντρευτούν και κυρίως από τις στιγμές ανείπωτης δόξας που αναμένεται να ζήσει το παλάτι ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων. Όλοι δρόμοι που συνδέουν τα ανάκτορα του Buckingham με το Αβαείο του Westminster, είτε μέσα από το πάρκο του Saint James, είτε μπροστά από το Κοινοβούλιο, έχουν κατακλυστεί από ειδησεογραφικά πρακτορεία που εδώ και τρεις μήνες έχουν κλείσει μια θέση για να καλύψουν τον γάμο. Μαζί με τους δημοσιογράφους, εξίσου μεγάλη αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα έχουν, όπως είναι φυσικό, οι οπερατέρ και οι τεχνικοί που τους συνοδεύουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελάχιστο ποσό που έχουν διαθέσει τα συνεργεία των μεγαλύτερων τηλεοπτικών πρακτορείων είναι 60.000 ευρώ!

Το ζευγάρι με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έκαναν και πάλι πρόβα στο Αβαείο του Westminster κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς κανείς να μπορεί να έχει έστω και την παραμικρή οπτική επαφή. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες της αστυνομίας απομακρύνουν τα τηλεοπτικά συνεργεία, όταν δημοσιογράφοι πλησιάζουν στο σημείο, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανείς μέσα στην εκκλησία ή στους γύρω χώρους. Δεκάδες άνδρες ασφαλείας περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο τους πάντες, όπως ακριβώς θα γίνει και την ημέρα και την ώρα του γάμου, όπου θα γίνει εκτεταμένος σωματικός έλεγχος των προσωπικών αντικειμένων και φυσικά των προσκλήσεων του γάμου, καθώς ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες πλαστές προσκλήσεις στους δρόμους της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Ολόκληρη η Μεγάλη Βρετανία ζει στον ρυθμό του γάμου, ο οποίος όπως φαίνεται θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την χώρα.

Το star.gr θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την γαμήλια τελετή. Με τον συνεργάτη Χρήστο Ζαμπούνη και τις απεσταλμένες του καναλιού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Νεφέλη Αγκυρίδου, θα σας μεταφέρει μέσω του ζωντανού προγράμματος του Star κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας!

Δείτε τί μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top