Ανάσταση στην «Εδέμ», αλλά... για λίγο

Μάθετε όλες τις εξελίξεις των «Μυστικών»

Ανάσταση στην «Εδέμ», αλλά... για λίγο

Ανάσταση θα ζήσουν και στην Εδέμ, όμως δεν θα κρατήσει για πολύ το χαρμόσυνο κλίμα. Η παρέα γιορτάζει –που αλλού;- στην κατασκήνωση με κλαρίνα, όμως μετά έρχονται τα… «βεγγαλικά».


Πριν το «κοινό» γλέντι όμως κάθε ζευγάρι θα κάνει το δικό του Πάσχα:


Ο Λευτέρης θα περάσει μαζί με την αγαπημένη του Εύα το βράδυ της Ανάστασης και φυσικά την μαμά της και την κόρη της. Μπορεί οι τρεις γυναίκες να ήταν στα μαχαίρια τις προηγούμενες μέρες, αλλά τα βρίσκουν λόγω της ημέρας.


Μαζί θα περάσουν το βράδυ του Μ. Σαββάτου και τα ζευγάρια: Εριέττα – Στεφάνος και Νόρα – Λουκάς. Το δεύτερο ζευγάρι φυσικά θα «πλακώνεται», όπως πάντα. Αφορμή θα αποτελέσουν τα πολλά βεγγαλικά που ρίχνει ο Λουκάς και κάνουν έξαλλη την έγκυο σύζυγό του.


Ανακωχή, μόνο για αυτή την ημέρα, κάνουν και η Νταίζη με την Αντιγόνη, οι οποίες θα δειπνήσουν μαζί παρέα με τον ερωτοχτυπημένο (με την Νταίζη) Χρήστο.


Οι μόνοι που ζουν ήρεμα και ωραία είναι η Δάφνη με τον Νικόλα, τον μικρό Μάριο, που χαίρεται με την αγαπημένη του λαμπάδα, και τον Ηλία.


Η κό-λα-ση θα γίνει στο Λονδίνο, όπως σας είχαμε ξαναπεί, όπου Αμαλία και Πέτρος διασταυρώνουν τα βέλη τους. H Αμαλία τελευταία στιγμή παίρνει την απόφαση να πάει στο Λονδίνο για τις ημέρες του Πάσχα με την Μελίτα και την μικρή. Έλα όμως που βρίσκει στο σπίτι, που κάποτε ζούσε τον έρωτα της με τον πρώην σύζυγό της, τον Πέτρο και την Στέλλα. Απειλεί ότι θα διεκδικήσει όλη την περιουσία του και γίνεται ο κακός χαμός. Η Στέλλα, που έχει μείνει άφωνη από τον καυγά προσπαθεί να παρηγορήσει, όσο μπορεί, τον Πέτρο.


Δείτε τι θα γίνει στo επόμενο επεισόδιο, στο βίντεο που ακολουθεί…


Πηγή: TV Zάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top