Μανωλίδου για Λιάγκα: «Εγώ δεν κάνω τη δουλειά μου λέγοντας κακίες!»

Τι αιχμές αντάλλαξαν οι δύο παρουσιαστές;

Μανωλίδου για Λιάγκα: «Εγώ δεν κάνω τη δουλειά μου λέγοντας κακίες!»

Γιώργος Λιάγκας και Ευγενία Μανωλίδου.Μία κόντρα που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και συνεχίζει όχι μόνο να υφίσταται αλλά και να φουντώνει. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Πρωινό μου κατά καιρούς έχει ρίξει τις βολές του κατά της Ευγενίας Μανωλίδου λέγοντας πως κάνει τα πάντα για την τηλεθέαση και πως δεν είναι αξιοπρεπές να φωνάζει στην εκπομπή της ανθρώπους που την έχουν βρίσει, όπως ο Γιώργος Γεωργίου.

Αυτή τη φορά το σχόλιο της Φαίης Σκορδά πως της αρέσει η εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου ήταν αρκετό για να κάνει τον παρουσιαστή να πάρει φόρα:«Εγώ σου προτείνω Φαίη μου να γνωριστείς με τους υπόλοιπους τηλεθεατές της Ευγενίας. Εξάλλου είναι πολύ λίγοι» είπε με ειρωνικό ύφος.

Αυτό άκουσε η Ευγενία Μανωλίδου και μιλώντας στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα είπε να τον σκίσει με το γάντι, έτσι όπως κάνει συνήθως δηλαδή:«Εγώ πάντα κάνω τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια. Τώρα αν κάποιοι άνθρωποι έχουν μάθει να την κάνουν λέγοντας κακίες και ειρωνείες, υπάρχει ο κόσμος που κρίνει. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, απλά εύχομαι στον Γιώργο Λιάγκα καλή επιτυχία» διευκρίνισε.

Αυτή ήταν η πρώτη δόση της απάντησης της παρουσιάστριας, μετά ήρθε και η δεύτερη:«Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί πολύ απλά δεν ανήκει στον κύκλο μου. Δεν είναι φίλος μου. Αν ήταν και έλεγε άλλα μπροστά μου και άλλα από πίσω μου φυσικά και θα με πείραζε» τονίζει.

Η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως το μέτωπο με τον Γιώργο Γεωργίου έκλεισε και αναφέρει πως αν και δεν ήταν δική της επιλογή να τον φωνάξει στην εκπομπή χάρηκε που τον γνώρισε και πιστεύει πως ο λόγος που την έβριζε ήταν για να προκαλέσει ίντρικα και όχι επειδή δεν τη συμπαθούσε: «Δεν πιστεύω πως καθόταν ποτέ στις παρέες του και μ’έβριζε, αυτό το έκανε μόνο στην τηλεόραση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top