Καραμέρος: Η φημολογία ανεβάζει και κατεβάζει εκπομπές

Τα ελαττώματα του Σπύρου, ο Ant1 και η καψούρα

OΓιώργος Καραμέρος σε μία αποκαλυπτική του συνέντευξη στο Adore, μιλάει «έξω από τα δόντια» για την συνεργασία του με τον Σπύρο Χαριτάτο, για όλα όσα ακούγονταν για «κόψιμο» της εκπομπής αλλά και για την προσωπική του ζωή.


«Εγώ είμαι φίλος με τον Σπύρο και έχουμε συνεργαστεί πολύ καλά αυτά τα τρία χρόνια, όμως ξέρουμε πως δεν πάμε πακέτο. Αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία στον Σπύρο θα τον στηρίξω και το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνει κι αυτός για μένα» ξεκαθάρισε ενώ δεν δίστασε να αναφερ��εί στα ελαττώματα του Σπύρου αλλά και στις διαφορές που έχουν μεταξύ τους.


«Ο Σπύρος έχει ένα θέμα και του το έχω πει. Λέγεται anger management. Ο αντίπαλος του Σπύρου είναι μόνο ο εαυτός του. Αλλά μπορεί να τον τιθασεύσει καλά τελευταία. Εγώ πολλές φορές φαίνομαι λίγο μαλθακός μπροστά στις αντιδράσεις του Σπύρου αλλά αυτό γίνεται με την σκοπιμότητα της ισορροπίας.(…)Είναι τόσο καλός άνθρωπος. Απλά είναι λίγο σαν τον Hulk, αν πρασινίσει καλύτερα να κρυφτείς. Εγώ είμαι πιο πολύ άνθρωπος της στρατηγικής και τα κρατάω μέσα μου».


Σε ότι αφορά τις φήμες ότι θα κοπεί το «10 με 1 μαζί» λέει «Η φημολογία ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις, δεν θα ανεβάζει και κατεβάζει εκπομπές; Έχουμε στήριξη από τον Ant1 και ειδικά από το κύριο Αλεξάντερ Χόλαντ, τον Στρατή Λιαρέλη και τον Γιάννη Λάτσιο. Μιλάμε απευθείας και συνεννοούμαστε με αυτούς τους ανθρώπους. Κι όταν καταλάβαμε ότι έτσι πρέπει να γίνεται, δηλαδή να μιλάμε απευθείας μαζί τους, λύσαμε αρκετά από τα προβλήματά μας. Γιατί όταν αφήνεις να μιλάνε άλλοι για σένα και να χαράσσουν στρατηγική για σένα, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι και ολέθρια για την πορεία σου».


Στην συνέχεια χαρακτηρίζει σαν «μικρό θαύμα» το γεγονός ότι«αντέξανε και συνεχίζουν να αντέχουν» μετά από όλα τα προβλήματα που προέκυψαν…


Ο Γιώργος Καραμέρος αναφέρεται και στην Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα τονίζοντας πως βεβαίως και αν συναντηθούν θα μιλήσουν αφού «αντα��ωνίζονται ως προϊόντα, δεν έχουν προσωπικές αντιπαλότητες».


Ο παρουσιαστής του πρωινού του Ant1, λέει πως δεν θα έβγαζε στην δημοσιότητα ένα σκάνδαλο απλά και μόνο για να είναι στην επικαιρότητα αφού δεν θα ντυθεί κάπως για να τον τραβήξει ένας παπαράτσι μια φωτογραφία. «Θα στήσω κάποια πράγματα που αφορούν την δουλειά μου, όπως κάνουν όλοι και όποιος το αρνείται λέει ψέματα».


Πέρα όμως από τα επαγγελματικά, αναφέρεται και στα προσωπικά του. Αποκαλύπτει πως την γυναίκα του την διεκδίκησε έξυπνα και μάλιστα την έβγαλε από μία σχέση. Είχε άριστες σχέσεις με την καλύτερή της φίλη και έδειξε κατανόηση όπως ο ίδιος αναφέρει, στο ότι έπρεπε να ξεπεράσει ένα στάδιο για να κάνει το επόμενο βήμα με σιγουριά. «Ήταν �� γυναίκα που ήθελα από μικρός και δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω. Εγώ δεν πιστεύω στην καψούρα αλλά στους ανθρώπους που συνεννοούνται σέβονται και θαυμάζουν ο ένας τον άλλον».


Παραδέχεται ότι ο ένας ζηλεύει τον άλλον σε λογικά πλαίσια ενώ απαιτεί από τη σύζυγό του να παραμένει ωραία και αδύνατη.


Τέλος σε ότι, αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον λέει πως είναι έτοιμος για όλα αφού «δεν ταυτίζει την επαγγελματική του ύπαρξη με το μακιγιάζ και τις κάμερες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top