Ξεκινά το πολυαναμενόμενο σίριαλ των Κένεντι

Γιατί αρνήθηκε να το προβάλλει το History Channel

Ξεκινά το πολυαναμενόμενο σίριαλ των Κένεντι
Μπορεί να του ασκήθηκε σκληρή κριτική προτού καν αρχίσει και ακόμη και η ίδια η οικογένεια Κένεντι να αρνείται να το σχολιάσει θεωρώντας το επιθετικό και ανακριβές σε πολλά του σημεία, αλλά το σίριαλ για την πιο αγαπημένη πολιτική οικογένεια στην Αμερική ξεκινά σήμερα την «περιπέτεια» της στους αμερικανικούς δείκτες των τηλεοράσεων.

Με ένα μπάτζετ που ξεπέρασε τα 30 εκ. δολάρια και πρωταγωνιστές τους Κέιτι Χολμς και Γκρεγκ Κίνεαρ, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά μεταμορφωθεί σε «σωσίες της Τζάκι και του Τζον Κένεντι αντίστοιχα, �� μίνι σειρά των 8 επεισοδίων φιλοδοξεί να δείξει τη μυθική αλλά και την ανθρώπινη πλευρά των θρυλικών Κένεντι.

Οι κριτικές στις ΗΠΑ όμως ήταν πολύ έντονες και οι αντιδράσεις για το σίριαλ έφθασαν στο σημείο να αρνηθεί τελικώς το History Channel να το προβάλλει μέσω της συχνότητάς του ("δεν ήταν κατάλληλο" σχολίασε απλά) και να δοθεί εναλλακτική λύση από κανάλι ReelzChannel!

Οι πρωταγωνιστές, πάντως, όχι μόνο δε δείχνουν να πτοούνται και πιστεύουν ότι θα κερδίσουν την προτίμηση του αμερικανικού κοινού αλλά τονίζουν πως λάτρεψαν τους χαρακτήρες που υποδύθηκαν. «Δούλεψα όσο πιο σκληρά μπορούσα γιατί την αγαπούσα» είπε χαρακτηριστικά η Κέιτι Χολμς για την Τζάκι Κένεντι την οποία υποδύεται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top