Πώς θα κάνουν Ανάσταση τα τηλεοπτικά κανάλια;

Γλέντια στην κρατική TV – ταινίες και μπουζούκια στην ιδιωτική

Πώς θα κάνουν Ανάσταση τα τηλεοπτικά κανάλια;
Μόνο στην κρατική τηλεόραση θα στηθούν απόψε πασχαλινά γλέντια, καθώς τα ιδιωτικά κανάλια θα μεταδώσουν ταινίες και στη συνέχεια μαγνητοσκοπημένα προγράμματα από νυχτερινά κέντρα.

Πιστή στα γιορτινά προγράμματα, η ΝΕΤ θα δείξει στις 00:15 το «Στην Υγειά Μας», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να έχει καλεσμένους τους: Δημήτρη Μπάση, Γιώτα Νέγκα, Ζωή Παπαδοπούλου, Θοδωρή Αθερίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τζένη Μπότση, Μέμο Μπεγνή, Όθωνα Μεταξά, Νικόλα Βαφειάδη, Αγγελική Νικολούλη, Γιάννη Πολίτη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Γωγώ Μπρέμπου, Ιωσήφ Μαρινάκη και Αθηνά Οικονομάκου.

Την ίδια ώρα, η ΕΤ3 θα έχει αναστάσιμη οικοδέσποινα την Έλσα Ποιμενίδου, η οποία θα υποδεχθεί τους ηθοποιούς του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, το μουσικό σχήμα του Χρήστου Μητρέντζη και άλλους μουσικούς.

Με το τελευταίο επεισόδιο του «Ιησού Από την Ναζαρέτ» θα κάνει Ανάσταση ο ΑΝΤ1 και μετά μας έχει πρώτο τραπέζι πίστα σε Μαζωνάκη – Θεοδωρίδου – Τάμτα, ενώ τα κινούμενα σχέδια «Οι Ήρωες Του Δάσους» και τους Ελεονώρα Ζουγανέλη, Νατάσα Μποφίλιου, Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη και Imam Baldi θα δούμε στο Mega.

Το Star θα προβάλλει την τα��νία «Σπάρτακος» και στη συνέχεια θα μας διασκεδάσουν οι Νίκος Οικονομόπουλος, Πάολα και Νίνο, ενώ ο Alpha θα έχει την ταινία μυστηρίου «Αρκεί Μια Στιγμή» και κέφι… 5ετίας, με την Σεμίνα Διγενή και το «Κοίτα Τι Έκανες».

​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top