Μετά τη Eurovision έρχεται η... Worldvision

Θα γίνει πραγματικότητα ο παγκόσμιος μουσικός διαγωνισμός;

Μετά τη Eurovision έρχεται η... Worldvision

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια ο διαγωνισμός της Eurovision στα ποσοστά τηλεθέασης, έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους της EBU στη σκέψη να γίνει ο διαγωνισμός τραγουδιού παγκόσμιος.

Τη βραδιά του τελικού εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλη την Ευρώπη παρακολούθησαν από τους δέκτες τους το μουσικό γεγονός. Κάτι ανάλογο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του διαγωνισμού, συμβαίνει σε αθλητικές εκδηλώσεις, όπως το Euro.

O executive supervisor της Eurovision, Jon Ola Sand, δηλώνει ότι δεν είναι μακριά η μέρα που θα γίνει ο διαγωνισμός παγκόσμιας εμβέλειας, καθώς αποτέλεσε ένα σύντομο αλλά αναγκαίο διάλειμμα από την κρίση και κατάφερε να ενώσει την Ευρώπη.

Το γεγονός παρακολούθησαν 125.000.000 τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν άκρως ικανοποιητικά στη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά στην Ελλάδα.

Η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν φαίνεται να συγκινείται από τη Eurovision είναι η Ιταλία, παρ’ όλο που συμμετείχαν μετά από 13 χρόνια απουσίας και τερμάτισαν τρίτοι!

Δείτε το βίντεο της συμμετοχής του Λούκα που μας χάρισε την έβδομη θέση...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top