Σταμάτης Μαλέλης: «δεν ήμουν ποτέ ευτυχισμένος στη ζωή μου»

Η τηλεόραση, η έλλειψη προσωπικής ευτυχίας και η κατάθλιψη

Σταμάτης Μαλέλης: «δεν ήμουν ποτέ ευτυχισμένος στη ζωή μου»

«Έχω πληγωθεί πολλές φορές. Οι άνθρωποι αποδεικνύονται αχάριστοι. Δεν πειράζει. Πατώ στα πόδια μου και δεν έχω ανάγκη από στηρίγματα», λέει ο Σταμάτης Μαλέλης και μιλά για την έλλειψη προσωπικής ευτυχίας και την 7ετή κατάθλιψη που πέρασε, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα και την οικονομική κρίση στα κανάλια.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο διευθυντής ειδήσεων του Star εξομολογείται πως εξαιτίας της δουλειάς έχασε πολλές φορές την ζωή του. «Στην κορύφωση της καριέρας μου δεν είχα ζωή. Έφευγα τρέμοντας το βράδυ από το κοντρόλ και το μόνο που ήθελα ήταν να πέσω γρήγορα να κοιμηθώ γιατί ξυπνάω επτά παρά τέταρτο το πρωί για να διαβάσω νούμερα», λέει χαρακτηριστικά.

«Για μια επταετία ήμουν καταθλιπτικός. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Γι’ αυτό λέω σε όσους κάνουν τέτοιες δουλειές να μην νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου, να μην τους τρελαίνει η ματαιοδοξία. Μετράνε κι άλλα πράγματα στη ζωή, όχι μόνο το να είσαι αναγνωρίσιμος και να έχεις λεφτά», συνεχίζει.

Όπως παραδέχεται, δεν έχει βγάλει χρήματα: «είμαι ενάντια στο χρήμα. Και όταν, επί χρόνια, έπαιρνα πολλά λεφτά, προτιμούσα να τα μοιράζομαι. Όποιος ανοίξει τον λογαριασμό μου, θα πάθει πλάκα», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μαλέλης και εξομολογείται πως δεν υπήρξε ποτέ ευτυχισμένος. «Έψαξα την ευτυχία πολλές φορές αλλά δεν μπόρεσα να την βρω τελικά. Κάπου την τσάκιζα ο ίδιος μέσα μου. Όταν ήμουν κοντά, έδινα μια κλοτσιά», λέει μεταξύ άλλων.

«Αν δεν υπήρχε η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα είχα φύγει. Αλλά με έχουν τιμήσει τόσο πολύ που δεν μπορώ να το κάνω. Μου τα έδωσαν όλα», λέει για την συνεργασία του με το Star και, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση επισημαίνει πως θα παρασύρει όλα τα κανάλια. «Εμείς είμαστε ευτυχείς, γιατί έχουμε πίσω μας την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αισθάνομαι περήφανος γιατί στην έκκληση που έκανα για μείωση μισθών, οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν σε ποσοστό τουλάχιστον 90%. Βεβαίως, απολύσεις δεν θα κάναμε. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν απολύει. Είναι μαγκιά του Γιάννη και του Βαρδή Βαρδινογιάννη».

Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ο κ. Μαλέλης αναφέρει:

Ελεονώρα Μελέτη: «είναι το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης και το απέδειξε και στο «Dancing». Απλώς θα προτιμούσα να μιλάει λιγότερο στις δηλώσεις της».

Χριστίνα Λαμπίρη: «είναι η αγαπημένη μου... Μπορεί να είχε μια πτώση φέτος, αλλά θα πολεμήσουμε. Τους αν��ρώπους τους τιμώ μέχρι τέλους και το τέλος δεν ήρθε ακόμα για την Χριστίνα».

Τατιάνα Στεφανίδου: «είναι δυνατό παιδί. Δεν έκανε άσχημα νούμερα. Θα ήθελα να προσπαθήσει λίγο περισσότερο στα νεανικά κοινά και ήδη από την ημέρα που το συζητήσαμε βελτιώθηκε πολύ. Δεν την φοβάμαι. Είναι παλικάρι».

Ελένη Μενεγάκη: «είναι συμπαθέστατη και κάνει καλά την δουλειά της. Δεν έχω καμία αντιπάθεια... δεν έχουμε γνωριστεί εξάλλου. Ελπίζω να βρεθούμε φέτος στην Άνδρο, όπου θα κάνω κι εγώ διακοπές».

Ευγενία Μανωλίδου: «νομίζω πως ήταν συμπτωματικό ότι όπου πήγαινε έφερνε νούμερα. Η πραγματική της εικόνα είναι η τωρινή. Δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι και κάτι που με ενθουσιάζει».

Νίκος Ευαγγελάτος: «μπορεί να προσφέρει σε οποιοδήποτε κανάλι. Εμείς δεν έχουμε κάνει ακόμα προγραμματισμό, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχουμε τον Νίκο Ευαγγελάτο».

Όσο για το πώς φαντάζεται ο κ. Μαλέλης τον εαυτό του σε 20 χρόνια; «Να έχω γράψει 10 - 15 βιβλία, να με εκτιμούν οι άνθρωποι και να έχω βάλει στην κοινωνία ένα λιθαράκι προσφοράς. Δεν θέλω να με θυμούνται ως άνθρωπο της τηλεόρασης, αλλά ως αγωνιστή!», απαντά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top