Λάβρος ο Κανάκης κατά του ΕΣΡ

«Είστε ο περίγελος της κοινωνίας και δεν το καταλαβαίνετε»

Λάβρος ο Κανάκης κατά του ΕΣΡ
Πρώτη ανάρτηση: 11/05/2011 00:09

Άστραψε και βρόντηξε ο Αντώνης Κανάκης κατά του ΕΣΡ και της απόφασης του να επιβάλλει πρόστιμο στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Mr Αρβύλα έφθασε στο σημείο εκτός από παράνομα (καθώς έχει λήξει η θητεία τους) να χαρακτηρίσει τα μέλη του ΕΣΡ και περίγελους της κοινωνίας!

Σε μία εκπομπή που ξεκίνησε με βαρύ κλίμα λόγω της τραγωδίας στο κέντρο της Αθήνας, ο Αντώνης Κανάκης πέρασε -μετά την θλιβερή εισαγωγή- στους "αγαπημένους του" του Εθνικού Συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης.

Με αφορμή μία ανακοίνωση του ΕΣΡ στην οποία αναφερόταν ότι η σάτιρα πρέπει να σχολιάζει και διακωμωδεί νοοτροπίες και όχι θεσμούς, ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε στην επίθεση: «Επιτέλους έχουμε τον ορισμό της σάτιρας, το πώς πρέπει να γίνεται η σάτιρα. Τον έδωσε το ΕΣΡ: “Πρέπει να διακωμωδεί νοοτροπίες και όχι θεσμούς» σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε σε… φουλ ειρωνικούς ρυθμούς: «Δυστυχώς κυρίες και κύριοι, το ΕΣΡ δεν ασχολείται με ανθρώπινα θέματα και έμεινε εκεί χωρίς να μας δώσει και άλλες οδηγίες-συμβουλές. Πχ. για τον έρωτα, την αγάπη, το πρώτο μας φιλί κλπ»!

Κι αν αυτή η αντίδραση σας φαίνεται ήπια, η συνέχεια είναι ακόμη πιο εκρηκτική! Ο Mr Αρβύλα ανέβασε τους τόνους και αφού τόνισε ότι στο μέσα στο ΕΣΡ δεν υπάρχει «υγεία», χαρακτήρισε τα μέλη του ως «περίγελους της κοινωνίας»: «Σας έχουμε νέα, αγαπητά μέλη του ΕΣΡ. Δε θα μας πείτε εσείς πως θα κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Σε καμία περίπτωση. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι σαν μικροί τροχονόμοι να κόβετε τις κλήσεις σας και να είστε ο περίγελος της κοινωνίας και να μην το καταλαβαίνετε. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μια χαρά και επειδή δυστυχώς δεν υπάρχουν πολιτικά αντανακλαστικά θα συνεχίσετε να το κάνετε. Για λίγο καιρό ακόμη γιατί είστε και παράνομοι» τόνισε ο οργισμένος Κανάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top