Η Αντιγόνη πουλάει την Εδέμ στην παρέα της Φεγγαρόπετρας!

Όλες οι εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ

Η Αντιγόνη πουλάει την Εδέμ στην παρέα της Φεγγαρόπετρας!

Η Εδέμ περνάει στα χέρια της παρέας της Φεγγαρόπετρας! Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα «Μυστικά της Εδέμ» με την Αντιγόνη να πουλάει την κατασκήνωση στην Εύα έναντι 5.000.000 ευρώ!


Φυσικά, η Αντιγόνη δεν το κάνει ούτε για τα λεφτά, ούτε για την καλή της την ψυχή, αλλά γιατί δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα. «Αν δε δώσεις την Εδέμ θα σε σκοτώσω», άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής.


Αμέσως, τηλεφωνεί στον Λουκά και του δηλώνει ότι την πουλάει. Βεβαίως δεν του λέ��ι τον πραγματικό λόγο, αλλά χρησιμοποιεί ως δικαιολογία την βάφτιση του εγγονού της. «Δείτε το σαν δώρο», λέει.


Όλοι είναι χαρούμενοι για το γεγονός εκτός από την Νόρα που διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Πάντως η Νταίζη καταλαβαίνει πώς κάτι δεν πάει καλά και μαζί με τον Στέφανο αρχίζουν να το ψάχνουν λίγο το θέμα.


Το σίγουρο είναι ότι η παρέα είναι πολύ χαρούμενη που φεύγει από τα χέρια της Αντιγόνης η Εδέμ και περνάει στην παρέα, αλλά όλοι ξέρουν ότι ανήκει στον Άγγελο, γιο της Εύας και του Στέφανου.


Τέλος, δύο ακόμα σημαντικά γεγονότα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η βάπτιση του μικρού Άγγελου και η ζήλια της Μελίτας, η οποία και δεν θα επιβεβαιώσει το άλλοθι Στέφανου – Εριέττας και θα ζητήσει από τον Στέφανο να είναι ξανά μαζί. Φυσικά θα «φάει» πόρτα!


Πηγή: TVZάπινγκ


Δείτε τι θα γίνει σήμερα στο βίντεο που ακολουθεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top