Γαστεράτου: Τι είπε για το ζώδιο του γιου της που έρχεται σε λίγους μήνες

Το σαββατοκύριακο έφτιαξε το παιδικό δωμάτιο

Σε λίγους μήνες η Μαντώ Γαστεράτου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισιγόνη.Η παρουσιάστρια θα αποκτήσει ένα αγοράκι που θα πάρει το όνομα του πεθερού της… Γιώργος!

H Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Μαντώ Γαστεράτου: Λίγο πριν τον τοκετό αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΛΗΣ♥️ Εχω μια καινούργια αγαπη το @whitemirrorgr 🥰 Εχει άπειρα σχεδια και outfits για να διαλέξεις ! Ενα απο αυτά ειναι η υπεροχη αυτη φούστα με τα λουλουδάκια!! Ακόμα και τώρα στην εγκυμοσυνη βρίσκω οτι θελω! Εχει οτι νούμερο και σχεδιο θες! Επειδή μου αρέσει πολυ θέλω να σας την κάνω δωράκι♥️ απλα ακολούθησε τα βηματα: 1. FOLLOW EMENA 2. FOLLOW @whitemirrorgr 3. KANE TAG 2 ΦΙΛΟΥΛΕΣ ΣΟΥ -------------------------- ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ #giveaway #whitemirror #fashion #cool #happy #ootd

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Το Σαββατοκύριακο ήταν φορτωμένο για τη μέλλουσα μανούλα, αφού προετοίμαζε το παιδικό δωμάτιο. «Έφτιαξα το δωμάτιο του μπέμπη το Σαββατοκύριακο… Έβαλα μία αρκούδα τεράστια στο κρεβατάκι του… Δεν είναι λούτρινο είναι κανονική αρκούδα. Περίπου τον Ιανουάριο θα γεννηθεί ο μπέμπης, αιγόκερος θα μου βγει! Έχω καεί εγώ από αιγόκερους και μου έλαχε να βγει ο γιος μου…», είπε η Μαντώ Γαστεράτου στην «Ελένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top