«Οχι άλλη Μπουλέ... μπουρδολογεί ακατάπαυστα...»

Ποιος «στολίζει» την παρουσιάστρια;

«Οχι άλλη Μπουλέ... μπουρδολογεί ακατάπαυστα...»

«Elatte» νούμερα… φαίνεται πως λέει από μέσα της Νάντια Μπουλέ, η οποία εξακολουθεί να δέχεται «σκληρές» κριτικές για την παρουσίαση του πρωινού του Ant1 αλλά και τα μέτρια ποσοστά τηλεθέασης.

Τελευταίο παράδειγμα η κριτική που της ασκείται από ΤΟ ΒΗΜΑ: «Πώς είναι δυνατόν μια κοπέλα η οποία παραδοσιακά υπηρετεί την τηλεόραση ως «γλάστρα» να προσπαθεί να μεταμορφώσει σε γλάστρες όσους είναι γύρω της και να νομίζει πως καπελώνοντάς τους άκομψα γίνεται το πρώτο βιολί;» αναφέρει η εφημερίδα.

Το άρθρο αναφέρεται μάλιστα στο περιστατικό όπου ο Κώστας Ζουράρις αναρωτήθηκε στον «αέρα» εάν η μητέρα της Νάντιας δικαιολογημένα δεν την παρακολουθεί στην τηλεόραση. «Πώς μπορεί μια παρουσιάστρια η οποία δέχεται σχόλια του τύπου «μήπως η μαμάς σας έχει δίκιο που δεν σας βλέπει στην τηλεόραση;» να μην απαντά και να μην βάζει στην θέση του εκείνον που της το είπε; Πώς γίνεται σε καιρούς χαλεπούς η Νάντια Μπουλέ να πιστεύει πως αν δεν χαμογελάει μπορεί να χειριστεί σοβαρά θέματα; Πώς να αντέξει ο τηλεθεατής ένα τηλεοπτικό πρόσωπο το οποίο μπουρδολογεί ακατάπαυστα και αγωνιά να πείσει τους πάντες ότι είναι μεγάλο αστέρι και πρέπει να βρίσκεται στην τηλεόραση σώνει και ντε;»

Τα σχόλια συνεχίζονται και μάλιστα με αμείωτη ένταση. Δεν ξέρουμε εάν τελικά το δυνατό σημείο της Νάντιας είναι η τηλεόραση, ο χορός, ή το τραγούδι. Ξέρουμε όμως ότι με το ζόρι παρουσιάστρια δεν έγινε καμία…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top