Η άγνωστη οικογενειακή ιστορία του Γιώργου Αυτιά

Ποιο είναι το «τάμα ζωής» του παρουσιαστή

Την συγκλονιστική προσωπική ιστορία του Γιώργου Αυτιά, που παρέμενε μέχρι τώρα άγνωστη, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι».


Ο παρουσιαστής με εμφανή τα σημάδια της συγκίνησης στο πρόσωπό του, διηγείται μπροστά στην κάμερα την δική του συγκινητική ιστορία…


Όλα ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια όταν ο πατέρας του μαζί με τον παππού του και την γιαγιά του ξεριζώθηκαν από την Σμύρνη χάνοντας όλο το βιος τους….


Τότε σε εκείνη την τόσο δύσκολη στιγμή μια οικογένεια από την Κύ��ρο, η οικογένεια του Νίκου Λιανίτη, «άνοιξε» την αγκαλιά της και προσέφερε στέγη, φαγητό και δουλειά στους ταλαιπωρημένους συγγενείς του Γιώργου Αυτιά.


«Να μην ξεχάσεις ποτέ τους ξεριζωμένους, μου έλεγε ο πατέρας μου» σημείωσε ο παρουσιαστής.


Στο νησί της Αφροδίτης λοιπόν βρήκαν τους σωτήρες τους. Η οικογένεια Λιανίτη, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του Γιώργου Αυτιά, Γιάννη.


Έτσι, ζήτησε από τους γονείς του Γιάννη Αυτιά να τον μεγαλώσουν εκείνοι, προσφέροντάς του μια πιο άνετη ζωή.


Ο πατέρας του όμως δεν ήθελε να αποχωριστεί τους γονείς του. «Μου έλεγε να ψάξω την συνέχεια αυτής της οικογένειας» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.


«Θα πάω να τους βρω να του φιλήσω τα χέρια και να τους πως ευχαριστώ θερμά γιατί έσωσαν τον πατέρα μου» κατέληξε….


Δείτε την εξομολόγηση του παρουσιαστή….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top