«Μήπως η μαμά σας έχει δίκιο που δεν σας βλέπει;»

Η ατάκα του Ζουράρι που η Μπουλέ θα θυμάται για καιρό...

«Μήπως η μαμά σας έχει δίκιο που δεν σας βλέπει;»

Για πολύ καιρό θα θυμάται η Νάντια Μπουλέ την συζήτηση που είχε στον «αέρα» της εκπομπής με τον Κώστα Ζουράρι.

Αφού την αποκάλεσε «κεχαριτωμένη με τα κίτρινα» (!!!), ο καθηγητής είπε ΤΗΝ ατάκα προς την παρουσιάστρια του Elatte. Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια Μπουλέ προσπάθησε να πει ότι η μαμά της, της έστειλε κατά την διάρκεια της εκπομπής γραπτό μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο, λέγοντάς της να πει δημοσίως πόσο πολύ σέβεται και εκτιμά ως παρουσιάστρια τον κο Ζουράρι. «Θέλω να πώ κάτι για την μαμά μ��υ, η οποία ποτέ δεν με βλέπει στην τηλεόραση και δεν την ενδιαφέρει ποτέ τί κάνω τηλεοπτικά», είπε αρχικά η Νάντια, που «πάγωσε» στην απάντηση του καλεσμένου της. «Μήπως έχει δίκιο;», την ρώτησε ο κος Ζουράρις, κάνοντάς την να «ασπρίσει».

Κρύος ιδρώτας έλουσε την ξανθιά οικοδέσποινα που μετά τις πιρουέτες στο Dancing with the Stars, πέρασε σε κουβέντα με τους πανεπιστημιακούς. «Μπορεί… τι να σας πώ κι εγώ... αυτό που ήθελα να πώ πάντως ήταν ότι η μαμά μου, μου είπε να πώ πόσο πολύ σέβομαι και εκτιμώ το κύριο Ζουράρι», είπε εκείνη, ενώ τα γέλια στο στούντιο έδιναν κι έπαιρναν.

Το γεγονός ότι η Νάντια έπρεπε να εκφράσει τον θαυμασμό της στον προσκεκλημένο, μόνο και μόνο επειδή της το είπε η... μαμά της, το αφήνουμε ασχολίαστο. Ο πολιτειολόγος, πάντως, της είπε κι άλλα: «Της Αγίας Νάντιας γιορτάζεις;»

«Όχι, των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης», απάντησε μουδιασμένη, διευκρινόζοντας ότι το πραγματικό της όνομα είναι Κωνσταντίνα. «Α, ωραία. Μπορείς τότε να με λες και μένα Ελαινο, που ήταν και Ιλιαδικός ήρωας», απάντησε με καυστικό χιούμορ.

Για τους ήρωες της Ιλιάδας μιλούσε εκείνος, για το ότι τους έκοψαν στον αέρα την στιγμή που μιλούσαν, έλεγε εκείνη. Αυτό θα πει συνεννόηση… «κουφέτο»! Δείτε τι έγινε το πρωί της Τρίτης στο Elatte!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top