«Για την κυρία (Κορομηλά) ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει στον Αντένα»

Ποιος πρώην σύζυγός της ”αδειάζει” εκείνη και το Λάτσιο;

«Για την κυρία (Κορομηλά) ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει στον Αντένα»

«Για την κύρια τη συγκεκριμένη ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει στον Αντένα» λέει ο Πάνος Μιχαλόπουλος σε συνέντευξη στο ένθετο «Radar». Αν αναρωτιέστε σε ποια αναφέρετε η απάντηση ακούει στο όνομα Ρούλα Κορομηλά.

Πριν από αρκετά χρόνια ο γνωστός ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την παρουσιάστρια του Alpha με την οποία όμως τώρα αν κρίνουμε από τα λεγόμενά του δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις!

Έτσι αποφάσισε να πει πως χάρη σε εκείνον η Ρούλα ξεκίνησε τις πρώτες της εκπομπές στον Αντένα: «Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού για ένα σίριαλ. Εκείνος είδε στην τηλεόραση τη Ρούλα και μου είπε πως τη θεωρεί φρέσκο πρόσωπο. Τότε εγώ του είπα πως είναι γυναίκα μου και τον ρώτησα γιατί δεν τη δοκιμάζει να δει αν του κάνει!» λέει ο ηθοποιός.

Ο ίδιος δεν παρακολουθεί τις εκπομπές που κάνει η πρώην σύζυγός του αφού όπως τονίζει δεν τον αφορούν τέτοιου είδους αισθητικής δουλειές ενώ συμπληρώνει πως δε θέλει να δει τη Ρούλα αφού την ξέρει πολύ καλά.

Από το στόμα του ηθοποιού δε γλίτωσε ούτε ο Γιάννης Λάτσιος του οποίου το όνομα δεν ανέφερε αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.«Δεν μπορείς να έχεις σημαντικό ρόλο και να αφήνεις το γραφείο σου για να συζητιέσαι ως ο τάδε και όχι ο πρώην της σταρ! Όταν το κανάλι έχει προβλήματα δε μπορεί βγαίνεις ως ζεν πρεμιέ και να φωτογραφίζεσαι με ρακέτες. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κύριο αυτό» διευκρινίζει ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top