«Αντρική υπόθεση» για τον Κρατερό Κατσούλη η παρουσίαση

Σε ποιο κανάλι θα τον βλέπουμε από το χειμώνα;

«Αντρική υπόθεση» για τον Κρατερό Κατσούλη η παρουσίαση
Μπορεί οι περισσότεροι να τον γνωρίζουμε ως ηθοποιό, όμως ο Kρατερός Κατσούλης αλλάζει «στρατόπεδο». Από του χρόνου, ο ηθοποιός αναλαμβάνει καθήκοντα παρουσιαστή στις… «Αντρικές υποθέσεις».

Πόσο έτοιμος νιώθει γι΄αυτό; «πανέτοιμος. Αν και στις “Αντρικές υποθέσεις” του Skai, νιώθω περισσότερο οικοδεσπότης παρά παρουσιαστής», λέει στο ένθετο “Radar”.

Oι προσκεκλημένοι του θα είναι αποκλειστικά άντρες, με την γυναικεία παρουσία να έχει ��ην… τιμητική της στις αντρικές συζητήσεις τους.

Πως όμως φάνηκε το concept στη σύντροφο του Κατερίνα Καραβάτου; «της άρεσε πολύ. Και έχει μεγάλη σημασία ότι όλοι οι συνεργάτες είναι εξαιρετικοί».

Με την παρουσιάστρια, παντρεύονται το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο. Πότε σκοπεύουν να ενωθούν και με τα θρησκευτικά δεσμά; «δεν το ξέρουμε ακόμη πότε. Σίγουρα δεν θα παντρευτούμε οι δυο μας σε ένα ξωκλήσι, γιατί έχουμε καλή σχέση με πολλούς ανθρώπους που δεν θέλουμε να τους αποκλείσουμε».

Τον Σεπτέμβριο, περιμένει τον καρπό του έρωτα του με την Κατερίνα Καραβάτου. Από τώρα δηλώνει «χαζομπαμπάς», ενώ αυτό που ελπίζει για την κορούλα του είναι να είναι «γερή, δυνατή και χαρούμενη».

Δείτε τον ηθοποιό να τραγουδά στην εκπομπή"Στην Υγειά μας"...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top