Άγριο παζάρι της Ελένης με τον ALPHA

Τι ζητά και τι της απαντούν οι Γερμανοί

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ανανέωσε νωρίς, νωρίς το συμβόλαιό της με τον ALPHA και να μην δέχτηκε να της κόψουν ούτε σεντ από τον παχυλό μισθό της, όμως τώρα σύμφωνα με τη Real Life αρχίζει να συναντά αντίσταση από τους Γερμανούς.

Που λέτε η Ελένη, φέρετε να έχει βάλει πολύ ψηλά τον πύχη για τον Καφέ της την επόμενη σεζόν και ζητά μεγάλες αλλαγές που απαιτούν όμως και πολύ χρήμα.

Αλλά οι εποχές Ελενίτσα μου δεν είναι για σπατάλες και οι Γερμανοί φαίνεται ότι κρατούν κόντρα στις απαιτήσεις της. Σου λέει, ok, δεν σου μειώσαμε το μισθό, αλλά δε θα βάλουμε και πιο βαθιά το χέρι για να ανανεώσεις εσύ την εκπομπή σου.

Σύμφωνα με την εφήμεριδα η διοίκηση του ALPHA, όχι μόνο δε θα δώσει περισσότερα χρήματα στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά αντίθετα θα μειώσει το budget της εκπομπής κατά πολύ.

Περιμένετε λοιπόν την Ελενίτσα να βγει στον αέρα από Σεπτέμβρη, με το ίδιο εδώ και δύο χρόνια σκηνικό, με τους ίδιους συνεργάτες και την ίδια θεματολογία. Εκτός βέβαια κι αν δεχθεί να μειώσει τις αποδοχές της…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top