Με το κινητό στο χέρι οι παρουσιαστές!

Κανείς τους δεν έχει υπογράψει ακόμα

Εν αναμονή είναι οι περισσότεροι παρουσιαστές, αφού μπορεί οι συζητήσεις με τα κανάλια τους να έχουν γίνει, αλλά οι τζίφρες ακόμα δεν έχουν πέσει.

Πρώτη και καλύτερη η Μαίρη Συνατσάκη που τα σενάρια τη θέλουν από τη νέα σεζόν στην πρωινή διευρυμένη ζώνη του ΑΝΤ1, αλλά εκείνη απαντά ότι «δεν έχω κλείσει τίποτα. Αλήθεια. Δεν ξέρω ακόμα τι θα συμβεί του χρόνου. Δεν ξέρω τι χτίζουνε. Εγώ ακούω ο,τι κι εσείς και πάρα πολύ το απολαμβάνω».

Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι καθόλου δεν στεναχωρήθηκε που δεν είναι στο “Elatte”, αφ��ύ «έχω μόνο καλά συναισθήματα απέναντι στο κανάλι και όλα ούτως η άλλως γίνονται με κουβέντα και συζήτηση».

Με το κινητό στο χέρι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το “Πρωινό mou”: «περιμένω τις ανακοινώσεις αλλά όχι δεν έχω υπογράψει», δήλωσε στην κάμερα του Star. Όσο για τις οικονομικές του απολαβές; «δεν έχει φτάσει η συζήτηση σε αυτό το επίπεδο».

Σε στάση αναμονής και η Έλενα Παπαβασιλείου, που όπως είπε «αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχουμε κάνει μια κουβέντα πάρα πολύ θετική και εμείς αλλά κανένας δεν έχει υπογράψει ακόμα».

Δείτε το video…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top