Συγγραφέας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Γράφει για τις φοβίες και συμβουλεύει

Συγγραφέας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Όλον αυτόν τον καιρό που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο καθώ�� την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε δεν είχε καθημερινή τηλεοπτική παρουσία, έχει απομονωθεί όπως και παλιότερα σας είχε γράψει το star.gr καθώς βιώνει έναν δημιουργικό οίστρο.


Ο Άρνι, όπως σημειώνει η Espresso, ετοιμάζει ένα βιβλίο που έχει θέμα τις ανθρώπινες φοβίες. Όπως ο ίδιος εξήγησε: «Αποφάσισα να εκδώσω ένα βιβλίο που μιλάει για ορισμένες φοβίες, γιατί συνειδητοποίησα μέσα από φίλους, γνωστούς και την ίδια μου την ζωή, ότι οι φοβίες παίζουν ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο στην ζωή μας. Τις περισσότερες φορές δεν μας αφήνουν να ζήσουμε όπως θέλουμε, να εκφραστούμε όπως θέλουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που αγαπάμε».


Κατά την γνώμη του ο φόβος είναι ένας μοχλός που όχι απλά επιδρά καταλυτικά στην ζωή μας αλλάμπορεί και να μας οδηγήσει στο να χάσουμε ουσιαστικές στιγμές της, αφού δεν αφήνει το περιθώριο να ζήσουμε όπως ονειρευόμαστε.


Όπως επεσήμανε προσπαθεί «να ξεθάψει κάποιους μακιγιαρισμένους φόβους που πήραν άλλες μορφές αλλά χαρακτηριστικά και άλλες ονομασίες στην προσπάθεια να τις καλύψουμε».


Πάντως όπως σημειώνεται πάντα στο δημοσίευμα της εφημερίδας, ο παρουσιαστής έχει ήδη γράψει τρία μυθιστορήματα αλλά ακόμα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του να τα εκδώσει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top