«Ζωή μου»:Ο Κώστας και η Δήμητρα κάνουν ανακωχή για άλλη μια φορά

Συντονιστείτε στις 15.25 στο Star

Καθηλωτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 15.25 από τη συχνότητα του Star!

Ο Γιάννης φεύγει από τη Μάνια, που κάνει όνειρα ότι θα είναι μαζί οι δυο τους πια και πηγαίνοντας στο σπίτι συνειδητοποιεί ότι η Στέλλα λείπει. Καταλαβαίνει τα περί απαγωγής, όταν λαμβάνει ένα μήνυμα που του ζητούν να ανταλλάξει τη Στέλλα με τη Βέτα.


Η Βέτα, μην αντέχοντας το βάρος να κρατάνε τη Στέλλα εξαιτίας της, πηγαίνει μόνη της να παραδοθεί. Παράλληλα η Ναταλία επιστρέφει μετανιωμένη στον αδελφό της και εξομολογείται στον Πέτρο πως είναι ερωτ��υμένη μαζί του.

Ο Κώστας και η Δήμητρα κάνουν ανακωχή για άλλη μια φορά, ενώ ο Θέμης έρχεται σε ρήξη με τους γονείς του προσπαθώντας να υπερασπιστεί την Δήμητρα. Ταυτοχρόνως, ο Ηλίας ανοίγει πόλεμο στη Δήμητρα, φροντίζοντας να της κλείσουν όλες οι επαγγελματικές πόρτες.

Τέλος η Αννίτα, πιο συγκαταβατική, δέχεται μια πρόταση του Αντώνη για μια εκπομπή, με αποτέλεσμα να τον ξαφνιάσει ευχάριστα… Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top