Ο Παναγιώτης Τσούτσιας είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ

Μετά την απομάκρυνση του Σταύρου Καπάκου

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσούτσιας αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή Ενημέρωσης στην ΕΡΤ, μετά την διακοπή της συνεργασίας με τον Σταύρο Καπάκο.

«Ο κ. Τσούτσιας εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1989 και μέχρι σήμερα ήταν Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Σύνταξης Ειδήσεων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εφημερίδες και περιοδικά έντυπα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Τσούτσια
Ο Παναγιώτης Τσούτσιας είναι δηµοσιογράφος. Γεννήθηκε στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, το 1956. Σπούδασε στο Πανεπιστήµιο Δηµοσιογραφίας της Σόφιας. Από το 2002 κατοικεί µόνιµα στον Γέρακα. Είναι παντρεµένος µε δύο παιδιά. Αµέσως µετά τη µεταπολίτευση υπήρξε ενεργό µέλος πολιτιστικών συλλόγων και επιτροπών ειρήνης.

Ιδρυτικό µέλος του Ελληνοβουλγαρικού Συνδέσµου Φιλίας. Το 1987 συµµετείχε στην Οµάδα Πρωτοβουλίας για τη λειτουργία του πρώτου διαδηµοτικού σταθµού (Δίαυλος 10) και στη συνέχεια στην Επιτροπή Προγράµµατος. Έχει εργαστεί στις ηµερήσιες εφηµερίδες "Πρώτη", "Μεσηµβρινή", στο περιοδικό "Έψιλον" της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας" ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του περιοδικού "Άνθρωποι" της "Απογευµατινής της Κυριακής". Εργάστηκε στο πολιτικό τμήμα του "Έθνους" και του "Έθνους της Κυριακής" και στη ΝΕΤ 105,8.

Μεταξύ άλλων έχει υπάρξει µέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων στο Γ΄ Γυµνάσιο Γέρακα και µέλος του Πνευµατικού Συλλόγου Αλέξανδρος Παπαδιαµάντης. Έχει στο παρελθόν εκλεγεί Γενικός Γραµµατέας του Δ.Σ. του Ενιαίου Δηµοσιογραφικού Οργανισµού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) και µέλος του Γενικού Συµβουλίου της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Διαβάστε επίσης:


ΠΟΛΕΜΟΣ στην ΕΡΤ: Τέλος ο Σταύρος Καπάκος από τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης

ΡΗΓΜΑ σε ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση για την ΕΡΤ! Βέλη Παπαδημούλη και γκρίνια σε Πολιτική Γραμματεία

Έντονες αντιδράσεις για την απομάκρυνση του Στ. Καπάκου από την ΕΡΤ!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top