Μανώλης Καψής: «Το Mega είναι ζωντανό και συνεχίζει να εκπέμπει, είμαστε πολλοί ακόμα εδώ»!

Δείτε το βίντεο

Για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Mega, μίλησε ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, Μανώλης Καψής!

Ωστόσο, δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την εκπομπή «Tatiana Live».

«Το Mega είναι ζωντανό, το Mega συνεχίζει να λειτουργεί, συνεχίζει να εκπέμπει, συνεχίζει να έχει έσοδα και με καλή θέληση από όλους και με αίσθηση ευθύνης θα βρεθεί λύση και θα μπορέσουμε να ξαναβγούμε στον αέρα και με δελτίο ειδήσεων και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Και για να χρησιμοποιήσω μια φράση ενός γνωστού μου αν δείτε κάποιον εκεί έξω που σας λέει ότι το Mega έκλεισε να του πείτε ότι το Mega δεν έκλεισε!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το Mega συνεχίζει να εκπέμπει, συνεχίζει να έχει έσοδα, έχει έσοδα σημαντικά, τα οποία βρίσκονται δυστυχώς μπλοκαρισμένα στους λογαριασμούς μας στις τράπεζες. Επαναλαμβάνω είμαι αισιόδοξος με αίσθημα ευθύνης ότι θα μπορέσει να βρεθεί λύση και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να ξαναβγεί το δελτίο ειδήσεων. Είναι εντυπωσιακό πόσο φα��ατικοί του Mega είναι οι τηλεθεατές μας. Ξέρετε… έχει γραφτεί ότι όλο αυτό τον καιρό το Mega με το πρόγραμμα ποιότητας που έχει είναι πρωταθλητής στα κοινά που ενδιαφέρουν τους διαφημιστές» πρόσθεσε.

Ακόμα τόνισε ότι το κανάλι θα μείνει ζωντανό και πολλοί εργαζόμενοι βρίσκονται ακόμα στα γραφεία τους:

«Έχουμε ανεβάσει ένα βίντεο που δείχνει ότι είμαστε πολλοί ακόμα εδώ… Υπάρχουν και συνάδελφοι που δεν τους κατηγορώ που κατέφυγαν στην επίσχεση εργασίας. Υπάρχουν και πολλοί συνάδελφοι, είδατε και την ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega, που συνεχίζουμε να είμαστε κάθε μέρα εδώ και θα συνεχίσουμε! Κι εγώ ελπίζω και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε και θα κρατήσουμε το κανάλι ζωντανό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top