ΦΩΤΟ: Με «καυτό» σορτς στην πρώτη σύσκεψη η Σκορδά – Πότε κάνει πρεμιέρα

Ετοιμάζεται για το νέο πρωινό, χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα

ΦΩΤΟ: Με «καυτό» σορτς στην πρώτη σύσκεψη η Σκορδά – Πότε κάνει πρεμιέρα

Άκρως καλοκαιρινή και σέξι εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στην πρώτη σύσκεψη για το πρωινό, στο οποίο δεν θα συμμετέχει πια ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ δεν παρέλειψε, σαν καλή οικοδέσποινα, να κεράσει κατιτίς.

Σύμφωνα με το περιοδικό «You», που φιλοξενεί και φωτογραφίες, την Δευτέρα που μας πέρασε, 5 Σεπτεμβρίου, στα στούντιο της Παλλήνης, έγινε η πρώτη συνάντηση για την εκπομπή, με την παρουσιάστρια να κάνει τα κεφάλια να… γυρίζουν, καθώς εμφανίστηκε με «καυτό» τζιν σορτσάκι.

Η Φαίη κέρασε τους παλιούς και νέους συνεργάτες της κουλουράκια, ενώ επί τάπητος έπεσαν ιδέες και θέματα, καθώς το πρωινό, για πρώτη φορά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου.

Αν και δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση, στο πόστο τους θα είναι οι Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Λίτσα Πατέρα, ενώ στο πάνελ παραμένουν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Σάσα Σταμάτη και εντάσσονται οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Βλοντάκης και Μαντώ Γαστεράτου. Την αρχισυνταξία θα έχει η Ελεάνα Τρυφίδου, με βοηθό την επί χρόνια υπεύθυνη καλεσμένων της Ελένης Μενεγάκη, Βένια Καραγιάννη.

image1 (361x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top