Τηλεοπτικές άδειες: Πώς θα βγει ο «λευκός καπνός» - Το πρόσωπο κλειδί στη διαδικασία!

Ξεπέρασε τις 55 ώρες ο μαραθώνιος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης

​«Περιμένοντας τον Κρέτσο» θα ήταν ο ιδανικός τίτλος αν η μαραθώνια διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες γινόταν ταινία: έχοντας ξεπεράσει τις 55 ώρες, η δημοπρασία συνεχίζεται, με το αποτέλεσμα να εκτιμάται πως θα ανακοινωθεί σήμερα το βράδυ, από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι «έγκλειστοι της οδού Πάντου» συνεχίζουν την «μάχη» για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης και ακόμα συνεχίζεται.

165428 (800x527).jpg
(Επί π��δός οι δημοσι��γράφοι απέναντι από την είσοδο της Γραμματείας)

Οι φήμες για το αποτέλεσμα δίνουν και παίρνουν, ωστόσο, όπως τονίζουν σε κάθε ευκαιρία κυβερνητική κύκλοι, ουδείς μπορεί να γνωρίζει το παραμικρό, καθώς το κτίριο είναι σφραγισμένο και οι παριστάμενοι δεν έχουν την παραμικρή επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στα κανάλια και τις σχετιζόμενες με αυτά επιχειρήσεις αγωνιούν, η πολιτική αντιπαράθεση παραμένει στα ύψη και τα βλέμματα είναι «καρφωμένα» στις πύλες της Γραμματείας, κανείς δεν γνωρίζει ή μπορεί να προβλέψει σε πόσες ώρες θα ολοκληρωθεί η δημοπρασία. Πάντως, η εμφάνιση τους φορτηγού της εταιρείας catering, τόσο το μεσημέρι, όσο και νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, θεωρεί��αι σημάδι πως… έχουμε δρόμο ακόμα!

165497 (800x533).jpg
(Το βανάκι της εταιρείας τροφοδοσίας)

Ο πολυαναμενόμενος «λευκός καπνός» θα βγει όταν ολοκληρωθεί η κατακύρωση και της τέταρτης άδειας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα συνταχθεί το πρακτικό που θα υπογράψουν οι επιχειρηματίες - νέοι καναλάρχες και θα ενημερωθεί ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

16684378 (800x534).jpg
(Ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Κρέτσος)

Η άφιξη του κ. Κρέτσου στην οδό Πάντου θα σημάνει… συναγερμό, καθώς, αφού μπει στο κτίριο και ενημερωθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοπτικές άδειες: Ένα βήμα πριν το αποτέλεσμα που αλλάζει τον χάρτη στην ελληνική TV

Τηλεοπτικές άδειες backstage ΦΩΤΟ: Ωχ αμάν, ήρθε το... μπριάμ!

Τηλεοπτικές άδειες ευτράπελο: «Ντου» της Ελένης Λουκά στη Γενική Γραμμα��εία Ενημέρωσης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top