Εκτός διαγωνισμού για τις άδειες το Epsilon – Δεκτή η εγγυητική του Καλογρίτσα

Οκτώ οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αδειοδότησης των καναλιών / πρώτη ανάρτηση: 29-08-2016, 20:31

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες: μετά το θέμα που προέκυψε με τις εγγυητικές επιστολές των κ.κ. Βρυώνη και Καλογρίτσα, αποφασίστηκε να τεθεί εκτός το κανάλι Epsilon του κ. Βρυώνη, ενώ κανονικά συνεχίζει ο κ. Καλογρίτσας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι εκπρόσωποι του Ιωάννη Καλογρίτσα κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή 40 λεπτά μετά τις 15:00 της Δευτέρας οπότε και έκλεινε το Πρωτόκολλο. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι χαρακτήρισαν σκανδαλώδη την πολιτική απόφαση να παραμείνει ανοικτό το Πρωτόκολλο προκειμένου να κατατεθεί η εν λόγω εγγυητική, καθώς είχε τονιστεί σε όλους από την Επιτροπή ότι μέχρι τις 15:00 θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, ενώ θεωρούν ότι ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας δεν μπορεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία αφού κατέθεσε εκπρόθεσμα την εγγυητική επιστολή.

Παράλληλα, μείζον θέμα προέκυψε με την εγγυητική επιστολή που κατέθεσε η πλευρά Βρυώνη, καθώς προερχόταν από άγνωστη τράπεζα του Χονγκ Κονγκ και έχει προθεσμία 36 ημερών, αντί για ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η εγγυητική επιστολή του κ. Καλογρίτσα έγινε δεκτή, με το σκεπτικό ότι, με βάση όσα αναφέρει η προκήρυξη του διαγωνισμού, μπορούσε να υποβληθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, παρά το ότι η Επιτροπή είχε τονίζει πως η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15:00.

Η εγγυητική επιστολή του κ. Βρυώνη δεν έγινε δεκτή καθώς κρίθηκε εκτός προδιαγραφών, επειδή δεν δέσμευσε τα χρήματα για ένα χρόνο, όπως ορίζει η προκήρυξη, αλλά για 36 ημέρες.

Διαβάστε τη σχετική απόφαση όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια:diaugeia.pdfdiaugeia.pdf

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«ΒΟΜΒΑ»: Δεκτή η εγγυητική Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες παρά την καθυστέρηση

Αποκλειστικές ΦΩΤΟ Star: Τα ράντζα στην πρόβα για τις τηλεοπτικές άδειες και το... λάδι!

Σπίρτζης στην Βουλή: Έχω σχέσεις με τον γιο του Καλογρίτσα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top