«Κατάλαβες Πύρρο Δήμα;»-Επιμένει η «Αυγή» και επιτίθεται εκ νέου στον χρυσό Ολυμπιονίκη

Μετά το εξώδικο που εστάλη στην εφημερίδα, ο αρθρογράφος δίνει συνέχεια στην κόντρα

​Τέλος δεν έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ημέρες ανάμεσα στον Πύρρο Δήμα και στην εφημερίδα «Αυγή», με αφορμή ένας άρθρο της δεύτερης, στο οποίο ο συντάκτης Δημήτρης Χρήστου, άφηνε αιχμές για τις ελληνικές επιτυχίες της Άρσης Βαρών σε προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

πυρρος.jpg
«Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας; Διότι έτσι δεν αγωνίζεσαι για την τιμή της πατρίδος και τη δόξα του αθλητισμού, αλλά για την τιμή της πατρίδος σου, από τα παχυλά πριμ και τα άλλα ευεργετήματα των αργομισθιών».

28079.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, o χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών δεν το άφησε να πέσει κάτω, και με εξώδικό που έστειλε στην «Αυγή», τόνισε μεταξύ άλλων ότι το δημοσίευμα «παραποιεί γεγονότα εύκολα διαπιστώσιμα και είναι εξόχως μειωτική και προσβλητική της προσωπικότητάς μου ως αθλητή και ειδικότερα Ολυμπιονίκη. Η εν λόγω κρίση αποσκοπεί στην απρόκλητη υποτίμηση και προσβολή μου, καθώς με στοχοποιεί, αναφέροντάς με ονομαστικά, και συμπεριλαμβάνοντάς με σε μία ομάδα «ανύπαρκτων» πρωταθλητών που δεν συμμετείχε σε αθλητικές διοργανώσεις, αλλά μόνο κατόρθωνε, άγνωστο πώς και πάντως όχι με νόμιμους και διαφανείς τρόπους να αποσπά ολυμπιακά μετάλλια» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

88432.jpg

Ο αρθρογράφος της «Αυγής» απάντησε με κείμενο του στο εξώδικο του Πύρρου Δήμου, ενώ σήμερα επανήλθε με νέο του άρθρο υπό τον τίτλo: «Κατάλαβες Πύρρο Δήμα;», όπου σχολιάζει την αντίδραση του χρυσού Ολυμπιονίκη και το εξώδικό του:

«Ο Πύρρος ή μάλλον αυτός που τον συμβουλεύει και τον παρέσυρε να γίνει βουλευτής Επικρατείας του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ και μαριονέτα στο Κοινοβούλιο, βγήκε επιθετικά όχι για να υπερασπιστεί το άθλημα και τον τρόπο που λειτουργούσε αλλά τον εαυτό του. Θεμιτό μεν, ανεπαρκές δε, όταν μιλάμε για μια θρυλική μορφή του αγωνίσματος. Το εξώδικο που έστειλε στην Αυγή ήταν η ευκαιρία για να εκδηλωθεί πολιτική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Και απόδειξη η εσπευσμένη παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου που έγραψε στο Facebook: Αθλια επίθεση της Αυγής στον Πύρρο Δήμα. Ο λαός, οι πολίτες θα τους τελειώσουν, όποτε γίνουν εκλογές. Κι όσο αργούν, τόσο θα εξατμίζονται. Αυτά από έναν πολιτικό γυρολόγο, σ��νήγορο υπεράσπισης της διαπλοκής στα ΜΜΕ, που μπήκε στο ΠΑΣΟΚ του 40% και επιβιώνει στο ΠΑΣΟΚ του 6%. Κατάλαβες Πύρρο Δήμα;»

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top