Σ. Χρηστίδου-Θ.Μαραντίνης:Δείτε ΦΩΤΟ από το party γενεθλίων του γιου τους, Φίλιππου!

Έγινε κιόλας 8 ετών

Σ. Χρηστίδου-Θ.Μαραντίνης:Δείτε ΦΩΤΟ από το party γενεθλίων του γιου τους, Φίλιππου!
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, αφού πριν από 8 χρόνια έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ο γιος τους Φίλιππος είχε γενέθλια και οι γονείς του του ετοίμασαν ένα party για να το γιορτάσουν.

Αρχικά η παρουσιάστρια, θέλοντας να ευχηθεί στο γιο της μέσω των social media, ανάρτησε στο Instagram της μια κοινή τους φωτογραφία και συγκίνησε γράφοντας: «Αυτή η αγκαλιά που ορίζει τον δρόμο μου… Που τα κάνει όλα εύκολα, όλα δυνατά. Αυτή η πρώτη αγκαλιά που μου έκανες 8 χρόνια πριν, την ημέρα που με έκανες την πιο τυχερή μαμά του κόσμου… Σ´ευχαριστώ για όσα μου έμαθες. Τόσο υπέροχα αγνός, πως να σε φτάσω… Θα είμαι πάντα εδώ να σου κρατάω το χέρι. Όχι για να σου δείξω, ξέρεις ήδη. Μόνο για να κοιτάω πόσο υπέροχα τα καταφέρνεις… Αχ να υπήρχε μια άλλη λέξη, πιο μεγάλη, να στο πω… Σ'αγαπώ.»

sisi1.jpg


Στην συνέχεια, μέσω του SnapChat μας αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στο party!

Καλεσμένοι ήταν πολλά παιδάκια, φίλοι και συγγενείς του Φίλιππου. Ανάμεσα τους βρισκόταν και ο αδερφός της παρουσιάστριας, Ιωάννης, ο οποίος είχε ρόλο φωτογράφου.

Μετά το φαγητό, όλα τα παιδιά μαζί με την Σίσσυ και τον Θοδωρή, βγήκαν έξω για να παίξουν τους κατασκόπους, όπου με την βοήθεια σημειωμάτων έπρεπε να φτάσουν στο στόχο τους. Στο τέλος μια έκπληξη περίμενε τον Φίλιππο, καθώς ένα φλεγόμενο 8, έκανε την εμφάνισή του.

Απολαύστε τις φωτογραφίες…
sisi2.jpg
sisi3.jpg
sisi4.jpg
sisi5.jpg





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top