Έχετε το βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος»;Μπορείτε να αποκτήσετε 23.000 ευρώ

Το τυπογραφικό λάθος που θα αλλάξει τη ζωή κάποιων αναγνωστών

Έχετε το βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος»;Μπορείτε να αποκτήσετε 23.000 ευρώ

Αν είχατε αγοράσει το βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» που κυκλοφόρησε το 1997, στα Αγγλικά, ψάξτε γρήγορα στη βιβλιοθήκη σας να το βρείτε γιατί θα σας κάνει 23.000 ευρώ πλουσιότερους.

Κάθε ένα από τα πρώτα 500 αντίγραφα του βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έχει ένα τυπογραφικό λάθος στη σελίδα 53 στην οποία αναφέρεται το τι θα πρέπει να έχει μαζί του ένας μαθητευόμενος πηγαίνοντας στη σχολή μαγείας, του Χόγκουαρτς.

Η λίστα περιλαμβάνει, ένα καζάνι, ένα τηλεσκόπιο, μία σειρά από βαρίδια ζυγίσματος από ορείχαλκο, ενώ το ραβδί, επαναλαμβάνεται κατά λάθος δύο φορές στη λίστα.

Εξαιτίας λοιπόν αυτού του λάθους, ένα από τα σπάνια βιβλία αυτής της πρώτης έκδοσης θα δημοπρατηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», τον ερχόμενο Νοέμβριο, στο Λονδίνο, και η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 23.000 ευρώ.

Για να μην σας δίνο��με όμως φλούδες ελπίδες είναι πολύ σπάνιο να έχει κάποιος κάποιο από τα 500 βιβλία που έχουν αυτό το τυπογραφικό λάθος, αφού τα αντίτυπα που έχει πουλήσει η σειρά του Χάρι Πότερ είναι 400 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top