Μπαμπάς για πέμπτη φορά ο Τζέιμι Όλιβερ! Δείτε το νέο μέλος της οικογένειας

Ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ και η σύζυγός του, έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Μπαμπάς για πέμπτη φορά ο Τζέιμι Όλιβερ! Δείτε το νέο μέλος της οικογένειας

​Την χαρά της πατρότητας για πέμπτη συνεχόμενη φορά βίωσε ο Τζέιμι Όλιβερ, ο οποίος καλωσόρισε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας του, καρπό του έρωτα του με τη εδώ και 16 χρόνια σύζυγό του, Τζούλς Όλιβερ.

wedding.jpg
Ο 41χρονος διάσημος τηλεοπτικός σεφ, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του νεογέννητου αγοριού την ώρα που κοιμάται:

«Και έπειτα συνέβη αυτό παιδιά! ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ! Όλοι στην οικογένεια Όλιβερ είναι έκπλη��τοι και πέρα για πέρα ευτυχισμένοι» έγραψε ο 41χρονος σταρ της μαγειρικής και πρόσθεσε:

jools.jpg
«Γεννήθηκε με ασφάλεια και φυσιολογικό τοκετό, η μαμά του ήταν πραγματικά εκπληκτική. Οι δυο μεγαλύτερες κόρες μας μπήκαν στην αίθουσα τοκετού προς το τέλος και ήταν μια πολύ συγκινητική εμπειρία».

baby3.jpg
Παράλληλα ο Όλιβερ αποκάλυψε πως ο μικρός ζυγίζει 3 κιλά και 600 γραμμάρια, έστειλε την αγάπη του σε όλες τις μαμάδες και δήλωσε πως ακόμα δεν έχουν βρει όνομα για το νέο μέλος της οικογένειας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η 41χρονη Τζούλς Όλιβερ, που δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου θηλάζει το νεογέννητο γιο της, γράφοντας:

baby2.jpg
«Ο μικρός μας Όλιβερ έφτασε και είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, ευλογημένοι, ευγνώμονες και απόλυτα ερωτευμένοι μαζί του. Είμαστε επίσης περήφανοι για τις δυο κόρες μας που έκοψαν τον ομφάλιο λώρο!»

baby1.jpg
Περιμένουμε να δούμε τώρα τι όνομα θα δώσουν στο νεογέννητο γιο τους, καθώς το ζευγάρι έχει «παράδοση» περίεργων ονομάτων στην οικογένεια. Αρκεί να σας πούμε πως τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά τους (τρία κορίτσια και ένα αγόρι), τα φωνάζουν Πόπι Χόνεϊ(14 ετών), Νταίζη Μπου(12 ετών), Πέταλ Μπλόσομ (6 ετών) και Μπάντι Μπερ (5 ετών).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top