Viber: Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά για τους Έλληνες χρήστες

Ακόμη και από το εξωτερικό

Viber: Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά για τους Έλληνες χρήστες

Τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε οποιοδήποτε ελληνικό κινητό ή σταθερό τηλέφωνο δίνει το Viber αποκλειστικά στους Έλληνες χρήστες του!

Όλοι οι χρήστες, νέοι και ο παλιοί, που έχουν καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου στη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε οποιοδήποτε ελληνικό κινητό ή σταθερό τηλέφωνο από οπουδήποτε και αν βρίσκονται μέσα από την λειτουργία Viber Out.

Συνολικά στην Ελλάδα το Viber μετρά πάνω από 3,5 εκατομμύρια χρήστες οι οποίοι στέλνουν κάθε μήνα γραπτά και φωνητικά μηνύματα και πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιν��εοκλήσεις μέσω του Viber.

Η χώρα μας επιλέχθηκε για αυτή τη μοναδική προσφορά ως βασική αγορά της Κεντροανατολικής Ευρώπης και μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο. Όλοι οι χρήστες του Viber παγκοσμίως μπορούν να δοκιμάσουν χωρίς χρέωση την υπηρεσία Viber Out και να καλέσουν οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό Ελλάδας εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε smartphone iOS, Android και Windows ή Windows PC ή Mac

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο internet – κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi – και μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστες Viber Out κλήσεις εντελώς δωρεάν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top