H πιο διάσημη blogger είναι Ελληνίδα και τούμπανο- Οι φωτογραφίες της κόβουν την ανάσα

Πως ξεκίνησε την καριέρα της και ποιες διάσημες είναι θαυμάστριές της

H πιο διάσημη blogger είναι Ελληνίδα και τούμπανο- Οι φωτογραφίες της κόβουν την ανάσα

Ελληνικό αίμα κυλάει στις φλέβες της πιο top blogger στον κόσμο, η οποία έχει καταφέρει να έχει πάνω από 870.000 followers στο Instagram ενώ μεταξύ των θαυμαστών της συγκαταλέγονται οι: Κιμ Καρντάσιαν, Σοφία Βεργκάρα, Τζένιφερ Λόπεζ και πολλές άλλες διάσημες κυρίες.

ANTOYANETTA.jpg

Η Μαρία Αντουανέτα, όπως είναι το όνομά της ζει στην Αυστραλία, αυτό τον καιρό όμως κάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες μοιράζοντας «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.

ΑΝΤΟΥΑΝΤΕΤΤΑ 2.jpg

Η fashion blogger δεν διαθέτει μόνο στυλ και γούστο στα ρούχα αλλά και κορμί «τούμπανο».

ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ 3.jpg

Η καριέρα της ξεκίνησε εντελώς τυχαία πριν τρία χρόνια όταν δούλευε στο «Bauer Media» στη δημιουργική παραγωγή και στο περιοδικό «Cosmopolitan». Η ίδια άρχισε να φοράει διάφορα ρούχα και παπούτσια και να βγάζει selfie τις οποίες και δημοσίευε στο Instagram.

ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ 4.jpg

Τότε ξεκίνησαν οι πρώτοι θαυμαστές της να της κάνουν like και να την ακολουθούν στα social media με αποτέλεσμα σήμερα να έχει αποκτήσει πάνω από 870.000 followers.

Σπίγκελ.jpg

H δημοσιότητα την οδήγησε σε συνεργασία με την Ντένα Ντάνις, σχεδιάστρια της εταιρίας «Constantina & Louise». Το όνομά της άρχισε να ��αίζει στους χολιγουντιανούς κύκλους και τώρα η 32χρονη έχει καταφέρει να ζει παραμυθένια.

blooger (598x605).jpg

Η καλλονή συνηθίζει να επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως το μότο της στα social media είναι γραμμένο στα ελληνικά: «ζωή-αγάπη-ευτυχία».

Χωρίς τίτλο (487x602).jpg

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδα «Freddo» το μοντέλο στην Ελλάδα διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Τζοβάνα Φραγκούλη, η οποία και τη φιλοξένησε στη Μύκονο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top