Συνελήφθη ο αδερφός της «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν» - Την έπνιξε λόγω του Facebook!

Σοκάρει η δολοφονία της 26χρονης

Συνελήφθη ο αδερφός της «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν» - Την έπνιξε λόγω του Facebook!

​Το ότι την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια, λόγω των βίντεο που δημοσίευσε στα social media, ομολόγησε ο αδερφός της «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν», ο οποίος συνελήφθη περίπου μία ημέρα αφότου η 26χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι των γονιών τους!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 26χρομη μελαχρινή με τα σαρκώδη χείλη έγινε ευρύτερα γνωστή το 2014, οπότε και πήρε διαζύγιο κι άρχισε τη διαδικτυακή της εκστρατεία για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών στη χώρα της.

00.jpg

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η Αστυνομία αναζητούσε τον μικρότερο αδερφό της Φούτζια Αζέμ, καθώς ο πατέρας τους φέρεται να ενημέρωσε τις Αρχές ότι εκείνος ήταν ο δράστης.

Η σύλληψη του Μουχάμαντ έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημά του, δηλώνοντας ότι νάρκωσε και έπνιξε την αδελφή του για λόγους τιμής, «έπειτα από πρόσφατα σκανδαλώδη βίντεο» που δημοσίευσε στο Facebook!

σ.jpg

Οι διαδικτυακοί φίλοι της 26χρονης δηλώνουν σοκαρισμένοι από το φρικτό της τέλος, ενώ στο θέμα παρενέβη και ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, γράφοντας στο Twitter πως «δεν είναι τιμητικό να σκοτώνεις για λόγους τιμής».

Σημειώνεται πως, κάθε χρόνο, στο Πακιστάν, περίπου 1.000 γυναίκες δολοφονούνται από συγγενείς τους με πρόσχημα ότι προσέβαλαν την οικογενειακή «τιμή». Μάλιστα, αμφιλεγόμενη διάταξη του ισλαμικού δικαίου που ισχύει στη χώρα προβλέπει πως οι άνδρες που σκοτώνουν γυναίκες της οικογένειάς τους μπορούν να αποφύγουν την καταδίκη, αν οι συγγενείς τους «συγχωρήσουν», με αντάλλαγμα την καταβολή χρηματικής αποζημίωσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top