Kακά νέα για τους fans του «Game of Thrones»: Ο Χειμώνας θα αργήσει να έρθει!

Μάθετε γιατί θα καθυστερήσει ο έβδομος και πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς

Kακά νέα για τους fans του «Game of Thrones»: Ο Χειμώνας θα αργήσει να έρθει!

​Λίγες εβδομάδες αφότου ο έκτος κύκλος του «Game of Thrones» έριξε αυλαία αφήνοντας τους εκατομμύρια fans του «Game of Thrones» σε αναμμένα κάρβουνα, έρχονται… κακά μαντάτα, καθώς ο Χειμώνας θα αργήσει στο Γουέστερος!

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του «Game of Thrones», Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουάις, η αναμονή για την έβδομη σεζόν του «Game of Thrones», θα είναι μεγαλύτερη:

«Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία για την πρεμιέρα, αλλά θα ξεκινήσει λίγο αργότερα», αποκάλυψε το δίδυμο στο UFC Unfiltered (μέσω HitFix).

Τι κι αν κάθε κύκλος της σειράς έκανε παραδοσιακά πρεμιέρα κάθε Απρίλιο;

Από το 2017 παίρνει… αναβολή, καθώς τα γυρίσματα πρέπει να γίνουν σε χειμωνιάτικα τοπία, με ζοφερό γκρίζο καιρό, ακόμα και στα πιο ηλιόλουστα μέρη της σειράς. Αφού ο χειμώνας έρχεται με την έναρξη της νέας σεζόν. «Οπότε απλά σπρώξαμε τα πάντα», δήλωσαν Μπένιοφ και Γουάις.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η επόμενη σεζόν του Game of Thrones στο HBO, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μπένιοφ και ο Γουάις υπολογίζουν σε 13 ακόμη επεισόδια πριν το οριστικό τέλος της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Βackstage video από το 9ο και 10ο επεισόδιο του «Game of Thrones»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top